Nina Stojanovic – Sorana Cîrstea ponturi pariuri 01.03.2021

0

Cea de-a doua ediție a competiției de la Lyon, desfășurată pe hard indoor, ne aduce confruntarea româncei Sorana Cîrstea, care o va avea drept adversară pe Nina Stojanovic. Conaționala noastră este favorită, așadar se anunță un duel interesant între cele două jucătoare. Câștigătoarea o va întâlni în optimi pe cea care se va impune în meciul Kuzmova – Giorgi.

1. Nina Stojanovic

Debutantă la această competiție, Nina este o jucătoare care se simte mai bine pe suprafețele rapide decât pe zgură, însă vine după un an 2020 destul de modest, cu doar 5 victorii obținute.

În acest an ea a câștigat 2 partide din 4 jucate, impunându-se în primul tur de la Yarra Valley Classic și Australian Open, ca mai apoi să piardă în turul următor.

La singurul turneu jucat anul trecut pe hard indoor, tot în Franța, Stojanovic s-a descurcat excelent, ajungând până în sferturile de finală la Andezieux-Boutheon.

2. Sorana Cîrstea

Una dintre cele mai în formă jucătoare românce de la începutul acestui an, Sorana, vine la competiția din Franța după sfertul de finală de la Grampians Trophy și turul 3 de la Australian Open.

betano euro 2020 v2

Cu toate acestea, ea nu se simte foarte bine pe hard indoor, unde a înregistrat de-a lungul carierei mai multe înfrângeri decât victorii.

Totuși, este favorita cu numărul 6 a turneului de la Lyon, așadar va fi interesant să vedem cât de departe va ajunge aceasta.

Luând în calcul forma destul de bună a româncei, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: victorie Sorana.

3. Intâlniri directe

Nina și Sorana s-au mai întâlnit o dată, în 2019, pe zgura de la Nurnberg, când Cîrstea s-a impus cu greu, scor 4-6, 6-4, 6-2.

4. Cote pariuri

Pentru o finală cu minim 20 game-uri disputate, cota oferită de bookmakeri este 1.70.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.60 pentru o victorie la o diferență de 4 game-uri a Soranei.

Nina Stojanovic – Sorana Cîrstea ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Chiar dacă boomakerii o consideră drept favorită certă pe Sorana, eu sunt de altă părere și cred că adversara ei este capabilă să câștige cel puțin un set.

Stojanovic a jucat excelent în primul tur al ambelor turnee jucate până acum în 2021 și în amândouă era cotată cu șansa a 2-a, la fel ca în acest meci.

Cîrstea a jucat mai bine la începutul anului, dar totuși evoluțiile sale pe hard indoor în ultimii ani au dezamăgit și n-o văd să schimbe situația nici în acest an.

Cu stilul agresiv al Ninei cred că românca va avea probleme și va ceda cel puțin un set.

Nina Stojanovic - Sorana Cîrstea (ora 13:00)
Pronostic: Minim 1 set Stojanovic Cota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here