Strasbourg – Brest ponturi pariuri 03.02.2021

0

Este o confruntare destul de interesanta fiindca se intalnesc 2 formatii care sunt vecine in clasament, destul de aproape de zona retrogradarii. Majoritatea predictiilor la pariuri din Ligue 1 se bazeaza pe un numar scazut de goluri si ceva in acest gen va propun si aici, numai ca am ales un interval care are sanse mari sa fie castigator.

Strasbourg Brest Cote Pariuri

Strasbourg

A jucat destul de modest pana in acest moment fiindca in 22 de meciuri a strans numai 24 de puncte si astfel este pe locul 15. Este la 6 puncte distanta de zona rosie. A marcat 30 de goluri si a primit 34.

Forma de moment este decenta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

L. Mothiba, M. Sels si M. Simakan sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Brest

Face un sezon decent fiindca in 22 de partide a acumulat 26 de puncte si astfel este pe locul 14. A marcat 33 de goluri si a primit 41. Este la 8 puncte distanta de zona retrogradarii.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 4 infrangeri si o victorie.

D. Bain este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea, C. Battocchio este in carantina.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, atat in Ligue 1 cat si in liga secunda si in general au fost meciuri spectaculoase. In partida tur, Strasbourg s-a impus in deplasare cu 3-0.

Strasbourg – Brest echipe probabile

Strasbourg (4-2-3-1): Kawashima – Carole, Djiku, Mitrovic, Caci – Sissoko, Lienard – Chahiri, Thomasson, Diallo – Ajorque.

Brest (4-4-2): Larsonneur – Perraud, Duverne, Chardonnet, Gabriel – Honorat, Belkebla, Lasne, Faivre – Cardona, Mounie.

Strasbourg – Brest cote pariuri

Cred ca Strasbourg va controla aceasta partida si imi face cu ochiul cota de 1.73 de la Betfair pentru primul gol marcat de gazde.

Strasbourg – Brest ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Cred ca va fi o partida usor controlata de gazde fiindca sunt in forma mai buna, dar nu voi paria pe solist deoarece am gasit o cota foarte buna pentru un interval de goluri. Nu cred ca va fi un meci cu prea multe goluri de aceea am ales intervalul 1-3 goluri.
Doar 3 din cele 11 meciuri de acasa ale lui Strasbourg au fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 4 din cele 7 deplasari ale lui Brest.
Un gol sigur se va inscrie fiindca mediile celor 2 formatii sunt destul de ridicate, dar mi-e greu sa cred ca se vor marca mai mult de 3, cota fiind foarte buna.

Strasbourg - Brest
Pronostic: 1-3 goluriCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 3100%+170.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here