Strasbourg – Brest ponturi pariuri 03.02.2021

Red
Red
0

Este o confruntare destul de interesanta fiindca se intalnesc 2 formatii care sunt vecine in clasament, destul de aproape de zona retrogradarii. Majoritatea predictiilor la pariuri din Ligue 1 se bazeaza pe un numar scazut de goluri si ceva in acest gen va propun si aici, numai ca am ales un interval care are sanse mari sa fie castigator.

Strasbourg

A jucat destul de modest pana in acest moment fiindca in 22 de meciuri a strans numai 24 de puncte si astfel este pe locul 15. Este la 6 puncte distanta de zona rosie. A marcat 30 de goluri si a primit 34.

Forma de moment este decenta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

L. Mothiba, M. Sels si M. Simakan sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Brest

Face un sezon decent fiindca in 22 de partide a acumulat 26 de puncte si astfel este pe locul 14. A marcat 33 de goluri si a primit 41. Este la 8 puncte distanta de zona retrogradarii.

betano euro 2020 v2

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 4 infrangeri si o victorie.

D. Bain este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea, C. Battocchio este in carantina.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, atat in Ligue 1 cat si in liga secunda si in general au fost meciuri spectaculoase. In partida tur, Strasbourg s-a impus in deplasare cu 3-0.

Strasbourg – Brest echipe probabile

Strasbourg (4-2-3-1): Kawashima – Carole, Djiku, Mitrovic, Caci – Sissoko, Lienard – Chahiri, Thomasson, Diallo – Ajorque.

Brest (4-4-2): Larsonneur – Perraud, Duverne, Chardonnet, Gabriel – Honorat, Belkebla, Lasne, Faivre – Cardona, Mounie.

Strasbourg – Brest cote pariuri

Cred ca Strasbourg va controla aceasta partida si imi face cu ochiul cota de 1.73 de la Betfair pentru primul gol marcat de gazde.

Strasbourg – Brest ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 72.1%
Castigate: 31/43
Cred ca va fi o partida usor controlata de gazde fiindca sunt in forma mai buna, dar nu voi paria pe solist deoarece am gasit o cota foarte buna pentru un interval de goluri. Nu cred ca va fi un meci cu prea multe goluri de aceea am ales intervalul 1-3 goluri.
Doar 3 din cele 11 meciuri de acasa ale lui Strasbourg au fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 4 din cele 7 deplasari ale lui Brest.
Un gol sigur se va inscrie fiindca mediile celor 2 formatii sunt destul de ridicate, dar mi-e greu sa cred ca se vor marca mai mult de 3, cota fiind foarte buna.

Strasbourg - Brest
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here