Strasbourg – Montpellier ponturi pariuri 10.02.2021

0

Pe Stade de la Meinau se vor confrunta Strasbourg si Montpellier intr-un meci ce conteaza pentru turul al 4-lea din Cupa Frantei. Am analizat cele doua echipe, iar la final vin si va propun un pronostic cu o cota foarte atractiva.

⚽1. Strasbourg

Nu face un campionat prea bun si de aceea este pe 16 cu 25 de puncte dupa 24 de etape. A inscris in 5 din ultimele 7 jocuri si vine dupa 4 in care a primit gol. In editia trecuta de Cupa Frantei a iesit in optimi fiind victima lui Marseille.

Din pacate pentru ea nu s-a impus in precedentele 4 dispute si pe 2 le-a pierdut, ambele esecuri fiind la zero. Acasa e inconstanta si in ultimele 6 meciuri de acolo are 2 remize, 2 victorii si tot atatea infrangeri.

Vor lipsi Lebo Mothiba, Matz Sels si Mohamed Simakan, toti 3 avand probleme medicale care ii tin departe de gazon. Adrien Thomasson este suspendat si nu se poate conta pe serviciile lui.

⚽2. Montpellier

Sta ceva mai bine, ea fiind pe locul al 11-lea, iar in 24 de runde a acumulat 24 de puncte. In 8 din ultimele 9 confruntari a marcat si in toate a incasat gol. A eliminat-o Belfort in editia trecuta de Cupa si asta se intampla in optimi.

betano euro 2020 v2

Vine dupa un succes, dar a fost primul dupa 9 duleuri la rand, timp in care a suferit 6 infrangeri. In precedentele 4 deplasari nu s-a impus si pe 2 dintre ele le-a pierdut.

Yun Il-Lok, Pedro Mendes si Ambroise Oyongo sunt anuntati ca fiind indisponibili, toti 3 fiind accidentati. In rest insa, tot lotul este la dispozitia lui Michel Der Zakarian.

⚽3. Intalniri directe

S-au mai duelat in acest campionat si a castigat Montpellier pe teren propriu cu 4-3. La ultima vizita oficiala pe Stade de la Meinau a pierdut insa cu scorul de 1-0. Succesul lui Strasbourg e insa singurul din ultimele 7 astfel de confruntari.

⚽4. Strasbourg – Montpellier echipe probabile:

Strasbourg (4-2-3-1): E. Kawashima – A. Caci, S. Mitrovic, Djiku, L. Carole – I. Sissoko, Aholou – Waris, Lienard, Zohi – H. Diallo.
Montpellier (4-1-4-1): Omlin – Souquet, Hilton, Congre, Ristic – Sambia – Mavididi, Le Tallec, Savanier, K. Dolly – Delort.

⚽5. Strasbourg – Montpellier cote pariuri

Pentru minim 2 goluri ale lui Strasbourg avem o cota de 2.12 la Unibet, una dintre casele de pariuri din Anglia la care pot paria romanii.
Aceeasi casa de pariuri Unibet ne ofera o cota de 4.40 daca mizam ca Montpellier va inscrie in ambele reprize.

⚽6. Strasbourg – Montpellier ponturi pariuri

Radu Oprea
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 52.6%
Castigate: 20/38
Mizez pe spectacol in acest meci pentru ca ambele echipe au aratat rau recent pe faza defensiva, iar acest aspect nu se regleaza de pe o zi pe alta. Atacurile nu sunt insa foarte rele, cel al oaspetilor fiind capabili sa inscrie de unul singur de 3 ori.

Strasbourg evolueaza pe teren propriu si mi se pare putin probabil sa se cantoneze in aparare. Habibou Diallo, Abdul Waris sau Kevin Zohi pot face diferenta. Ea vine dupa 3 dueluri in care s-a depasit bariera de 2 goluri.

Montpellier practica un fotbal extrem de deschis si sunt de parere ca nu se va schimba acum tactica. Andy Delort, Stephy Mavididi si Teji Savanier pot pune in pericol poarta adversa. In 7 din ultimele 9 intalniri ale acestei trupe au fost cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Strasbourg - Montpellier
Pronostic: total goluri peste 2,5 Cota: 1.88Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here