Strasbourg – Nantes ponturi pariuri 25.04.2021

Scris de Andrei-Chirita24/04/2021

Stade de la Meinau gazduieste partida cu numarul 34 din Ligue 1 ce la va alinia la centru pe Strasbourg si Nantes, doua formatii aflate in a doua jumatate a clasamentului. Galbenii sunt in continuare cu sanse reale de a se salva de la retrogradare, in timp ce gazdele mai au nevoie doar de cateva puncte pentru a fi siguri ca nu pot ajunge in zona rosie. Vezi mai jos propunerea mea in cota de 1,60 pentru acest joc.

⚽ 1. Strasbourg

Echipa lui Laurey ocupa locul 15 in acest moment si este despartita de doar 6 puncte fata de Nimes, ocupanta pozitiei de baraj. Strasbourg a strans 37 de puncte in cele 33 de etape si se pare ca nu a scapat definitiv de emotiile retrogradarii. A revenit cu brio dupa pauza competitionala, castigand pe terenul celor de la Bordeaux cu 3-2.

Urmatoarea runda nu a adus niciun punct echipei lui Laurey care a intalnit cel mai dificil adversar din Ligue 1, pe PSG, liderul reusind sa castige autoritar pe Stade de la Meinau cu scorul de 4-1. Nu la fel s-a intamplat si in jocul contra celor de la Nimes in care Strasbourg a plecat neinvinsa din acea deplasare, scor 1-1, dupa ce Lienard a reusit sa reduca din diferenta abia in ultimele 10 minute ale partidei.

Guilbert este suspendat dupa cartonasul rosu primit in runda precedenta, in timp ce Kone, Majeed, Mothiba si Simakan sunt accidentati.

⚽ 2. Nantes

Galbenii din tabara lui Kombouare se afla intr-o situatie extrem de delicata si au nevoie rapid de un succes pentru a nu pierde distanta de zona barajului. Nantes ocupa locul 19 cu un total de 28 de puncte, la o distanta de 3 fata de baraj si la 4 de a se salva de la retrogradare.

Matematica, sansele sunt reale in dreptul gazdelor, insa jocul se prezinta foarte rau in ultima perioada, cel putin acest lucru o arata rezultatele. Niciun punct bifat de Nantes dupa pauza competitionala, ajungand sa inregistreze 3 infrangeri consecutive. Adversari dificili pentru galbeni care nu au avut nicio sansa in duelurile cu Nice (1-2), Rennes (0-1) si Lyon (1-2).

Diferenta mica de scor chiar si in ultima runda, cea in fata lyonezilor unde galbenii au aratat destul de bine pe faza ofensiva, creandu-si multe sanse de a marca insa lipsa de eficienta la finalizare si-a spus cuvantul. Traore este singurul absent din tabara oaspetilor.

⚽ 3. Intalniri directe

Victorie la scor obtinuta de Strasbourg in jocul tur din luna decembrie a anului precedent pe arena celor de la Nantes unde echipa lui Laurey a reusit sa se impuna cu scorul de 4-0.

⚽ 4. Strasbourg – Nantes echipe probabile

Strasbourg (4-3-2-1): Sels – Caci, Djiku, Mitrovic, Chahiri – Lienard, Aholou, Sissoko – Thomasson – Ajorque, Diallo

Nantes (4-2-3-1): Lafont – Fabio, Castelletto, Pallois, Traore – Chirivella, Louza – Kolo, Blas, Simon – Coulibaly

⚽ 5. Strasbourg – Nantes cote pariuri

Pariaza pe o cota de 2,05 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de pe Stade de la Meinau chiar la Superbet. Citeste articolul Pareri Superbet daca vrei sa vezi ce spun pariorii despre aceasta agentie de pariuri online.

⚽ 6. Strasbourg – Nantes ponturi pariuri

Strasbourg – Nantes ponturi pariuri

La cum se prezinta cotele pentru acest joc si privind la situatia din clasament, cred ca avem toate sansele sa asistam la o partida cu cel putin doua reusite pe tabela.

Strasbourg poate elimina o mare parte din emotiile retrogradarii daca va reusi sa invinga in aceasta dupa-amiaza. A inscris de 4 ori in jocul tur si pare greu de crezut ca nu o va face si acum. Are o medie de un gol pe meci in jocurile de acasa, iar cu siguranta va forta cel putin odata pe faza ofensiva.

Nantes vine deja dupa trei infrangeri si nu are ce apara in aceasta dupa-amiaza. Singura sansa de a reveni pe un loc de baraj este victoria, iar cu siguranta va forta inca din primul minut deschiderea scorului. Nu exceleaza pe faza ofensiva insa 14 din cele 16 intalniri din deplasare au avut cel putin doua goluri pe tabela.
Strasbourg – Nantes
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: