Strasbourg – Rennes ponturi pariuri 01.10.2022

Scris de Zamfi01/10/2022
1
3.20
X
3.45
2
2.27
Strasbourg
Rennes
COTA PONT
1.60

Sambata de la ora 18:00 pe Stade de la Meinau va avea loc meciul dintre Strasbourg si Rennes, contand pentru etapa cu numarul 9 in Ligue 1. Se anunta un duel destul de echilibrat!

Strasbourg

  • Are un inceput foarte slab de sezon, fiind fara victorie in primele 8 etape in care a inregistrat 3 infrangeri si 5 remize. 
  • In ultimul duel a pierdut, 1-2 pe terenul lui Montpellier. In acest moment este pe loc retrogradabil, respectiv locul 18 cu 5 puncte si un golaveraj de 6-9.
  • Intampina si probleme de lot, astfel ca Ajorque, Fila, Kawashima, Mothiba, Pierre-Gabrie si Thomasson nu vor evolua din cazua accidentarilor.

Rennes

  • Este in crestere de forma dupa un inceput destul de ezitan. Este neinvinsa in ultimele 4 runde in care a inregistrat 2 victorii si 2 remize.
  • Inaintea acestui duel au remizat 2-2 in Euripa League cu Fenerbahce si 1-1 cu Marseille in campionat. Ocupa locul 8 in Ligue 1 cu 12 puncte.
  • Nu vor face deplasarea la Strasbourg, Doue, Omari, Santamaria, Sulemana si Xeka, toti fiind indisponibili pentru acest joc.

Intalniri directe

Strasbourg are un singur succes cu Rennes in ultimele 6 partide directe. O victorie a formatiei oaspete reprezinta unul dintre cele mai bune ponturi fotbal azi.

Echipe probabile

Strasbourg

18:00

Rennes

Sels

Doukoure

 Perrin

Le Marchand

 Pierre-Gabriel

 Bellegarde

 Diarra

Aholou

 Lienard

 Gameiro

 Diallo

echipament bzc

Mandanda

 Traore

 Rodon

 Theate

Truffert

 Tait

 Bourigeaud

 Doku

 Majer

 Terrier

 Gouiri

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In cadrul agentiilor Fortuna pariuri sportive gasesti o cota de 1.70 pentru selectia ambele echipe marcheaza si 1.88 la peste 2.5 goluri in meci.

Strasbourg – Rennes ponturi pariuri

Ma astept la un duel echilibrat, in conditiile in care Rennes este usor favorita, insa Strasbourg, in ciuda startului slab de sezon, ramane o echipa incomoda, mai ales pe teren propriu.

Oaspetii au un lot mai bun si practica un joc mult mai ofensiv in comparatie cu adversara sa si ma astept ca majoritatea atacurilor sa se desfasoare spre poarta lui Strasbourg.

In aceste conditii sunt sanse destul de mari ca jucatorii lui Rennes sa fie surprinsi de cel putin doua ori in pozitie de offside, asa cum s-a intamplat in 4 dintre ultimele 5 jocuri ale acestei formatii.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Strasbourg – Rennes
Pronostic: 
Rennes peste 1.5 offsaiduri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 35
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+876
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: