Stuttgart – Bielefeld ponturi pariuri 22.05.2021


Red
0

Este un meci foarte important pentru ambele formatii fiindca ambele au mare nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivele din acest final de sezon. De aceea am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am decis sa mizez pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Stuttgart

Are foarte multi jucatori indisponibili pentru aceasta confruntare si acest lucru se intampla poate in cel mai prost moment fiindca are mare nevoie de cele 3 puncte, avand sanse reale sa prinda un loc de Europa League.

M. Cisse, T. Coulibaly, L. Egloff, I. Gonzalez, M. Klimowicz, O. Mangala, K. Mavropanos si S. Wamangituka sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

In acest moment este la 2 puncte de ultimul loc european, deci cu o victorie si cu alte 2 rezultate favorabile are sanse sa termine pe locul 7.

Bielefeld

Emotiile retrogradarii sunt foarte mari in aceasta ultima runda din Bundesliga fiindca nu mai putin de 3 echipe se lupta pentru locul 15, pe care il ocupa in prezent chiar Bielefeld.

Principalul scop este sa nu termine pe locul 17 fiindca asta ar insemna retrogradarea directa, iar locul 16 duce la baraj acolo unde orice formatie din Bundesliga va fi favorita sa isi mentina pozitia in prima liga.

Un lucru foarte bun este faptul ca toti jucatorii sunt disponibili pentru aceasta intalnire si mai mult ca sigur va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, insa predominant in liga secunda. In partida din tur Bielefeld s-a impus cu 3-0 pe teren propriu. Cred ca pontul zilei ar putea sa vina de la aceasta confruntare fiindca va fi un joc foarte deschis si se vor inscrie multe goluri. Avem o cota de 1.56 la Unibet pentru cel putin 3 reusite.

Stuttgart – Bielefeld echipe probabile

Stuttgart (3-4-2-1): Kobel – Stenzel, Anton, Kempf – Massimo, Karazor, Endo, Sosa – Forster, Thommy – Kalajdzic.

Bielefeld (4-3-3): Ortega – Lucoqui, Nilsson, Pieper, Brunner – Maier, Prietl, Okugawa – Doan, Klos, Voglsammer.

Stuttgart – Bielefeld cote pariuri

Fotbalul din Germania a ajuns la final, iar ultima runda propune aceasta intalnire foarte interesanta fiindca punctele puse in joc sunt foarte importante pentru ambele formatii. Crezi ca sunt sanse sa se inscrie cel putin 2 goluri inca din prima repriza? Avem o cota de 2.30 pentru acest lucru la Unibet.

Stuttgart – Bielefeld ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 63.4%
Castigate: 26/41
Dupa cum am spus si mai sus, cred ca sunt sanse mari sa avem parte de un meci spectaculos in care sa se inscrie destul de multe goluri fiindca ambele echipe au mare nevoie de puncte si vor ataca inca din primul minut.
De aceea am ales sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.
Majoritatea meciurilor de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri si asta cred ca se va intampla si acum.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind foarte buna.

Stuttgart - Bielefeld
Pronostic: 2-4 goluri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here