SUA (F) – Olanda (F) ponturi pariuri 07.07.2019

0

Campioana europeana en-titre, Olanda, va infrunta in ultimul act de la Cupa Mondiala Statele Unite, actuala detinatoare a trofeului suprem. Elevele lui  Jill Ellis sunt neinfrante de peste doi ani intr-un meci oficial, dar “leoaicele” sunt convinse ca pot pune capat acestei suprematii. Partida se va desfasura duminica de la ora 18.00 pe  Parc Olympique Lyonnais.

SUA-F-Olanda-F-07072019

⚽ 1. SUA (F)

Este cea mai galonata reprezentativa din fotbalul feminin cu 3 titluri mondiale si 4 olimpice trecute in palmares. Singurul esec din ultimii doi ani a fost in Turneul Natiunilor, 1-0 cu Australia, insa Jill Ellis nu a folosit formula de baza.

Vine dupa o serie de 11 victorii consecutive, in 7 dintre acestea nu a primit gol. Se bazeaza nu doar pe o defensiva de fier, ci si pe un atac extrem de eficace, in 12 din ultimele 13 meciuri a marcat minim doua goluri. In avanposturi se remarca Carli Llyod si Alex Morgan, prima cu 113 reusite, a doua cu 107 pentru echipa nationala.

⚽ 2. Olanda (F)

Pozitia outsider ii convine oarecum echipei pregatite de Sarina Wiegman, care se bazaeaza mult pe contraatac. Leoaicele sunt detinatoarele titlului european, insa au avut de trecut barajul de calificare pentru Cupa Mondiala, depasind insa fara emotii Elvetia cu scorul general de 4-1.

Traverseaza o perioada de forma foarte buna, cu 9 victorii consecutive. La actuala competitie a castigat toate partidele disputate, in semifinale a infruntat Suedia, pe care a invins-o in prelungiri, Jackie Groenen marcand golul calificarii in minutul 99.

⚽ 3. Intalniri directe

De doua ori s-au infruntat cele doua reprezentative pana in prezent, in 2013 si 2016, SUA castigand ambele intalniri cu acelasi scor: 3-1.

⚽ 4. Echipe probabile:

SUA (F): Naeher – O’Hara, Dahlkemper, Sauerbrunn, Dunn – Lavelle, Horan, Mewis – Heath, Morgan, Rapinoe.

Olanda (F): van Veenendaal – van Dongen, Bloodworth, Dekker, van Luteren – Groenen, Spitse, van de Donk – Materns, Miedema, van de Sanden.

⚽ 5. Date statistice

  • SUA nu a primit gol in 7 din ultimele 11 meciuri. 1.93 este cota la Olanda nu inscrie.
  • Leoaicele au o serie de 9 victorii consecutive. 2.90 este cota la sansa dubla X2.
  • Elevele lui Jill Ellis au castigat ultimele 3 meciuri cu scorul de 2-1. 8.50 este cota la scor corect 2-1.

⚽ 7. SUA (F) – Olanda (F) ponturi pariuri

O partida extrem de echilibrata, in care oricare dintre echipe isi poate adjudeca trofeul. Totusi am mizat pe goluri in acest meci, SUA fiind o echipa care inscrie destul de lejer, practica un joc ofensiv foarte bine organizat, traseele fiind stabilite cu o precizie chirurgicala.

Olanda a produs oarecum surpriza prin prezenta sa in ultimul act, insa nu cred ca poate face fata din punct de vedere defensiv. Elevele lui Jill Ellis vor incerca sa puncteze cat mai mult, nu isi vor menaja adversarul, mai mult sunt avertizate de faptul ca acestea pot oricand da lovitura. Astfel vor incerca sa isi asigure un avantaj confortabil pe tabala de marcaj si au toate armele necesare pentru acest obiectiv.

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 15/27

SUA F - Olanda F
Pronostic: SUA F peste 1.5 goluriCota: 1.60
SUA F - Olanda F
Pronostic: SUA F peste 1.5 goluriCota: 1.60Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here