SUA – Spania ponturi pariuri 18.07.2021

Scris de Wade18/07/2021

Echipa de baschet a Statelor Unite inalneste in aceasta noapte Spania, meci ce se disputa in Las Vegas. Este una din ultimele ocazii de antrenament pentru doua din echipe ce au sanse foarte bune la medalie la Olimpiada de la Tokyo. Vom vedea un meci fara menajamente intre cele doua selctionate, asa ca asteptati-va la spectacol.

Ne asteapta o disputa pe cinste intre cele doua echipe, si ca de obicei, dupa o noua analiza amanuntita – voi incerca sa gasesc cel mai bun Value Bet.

Probleme de lot pentru SUA

Diin pacate pentru echipa de peste ocean, antrenorul Gregg Popovich nu va avea cativa jucatori importanti la dispozitie in aceasta seara. Mai intai il avem pe Bradley Beal (health and safety protocols), acesta fiind recent infectat cu COVID si va absenta si pe durata Olimpiadei. Jucatorul lui Washington era o piesa de baza in faza ofensiva, insa echipa lui coach Pop are inlocuiri pe masura.

Americanii nu-l vor putea folosi nici pe Jerami Grant, sperante fiind pentru acesta sa fie prezent la Olympics. Kevin Love s-a retras de la echipa in aceasta saptamana, in timp ce Jayson Tatum este incert (right knee soreness). Jucatori noi au fost adusi evident sa completeze aceste goluri ramase de jucatorii plecati sau accidentati, in speta: Keldon Johnson si JaVale McGree.

Echipa Statelor Unite a castigat ultimul amical vs Argentina, scor 108-80. Starul din Brooklyn a inscris 17 puncte in acel match-up, americanii realizand un „bounce back” dupa infrangerile surprinzatoare cu Nigeria si Australia. Damian Lillard si Zach LaVine au adus acel „firepower” de care echipa avea nevoie, fiind aproape de KD in lista marcatorilor. Formatia de peste ocean pare sa-si fi dezvoltat ceva mai bine acel „chemistry”.

Spania vrea sa faca surpriza

Sigur, pe hartie avem de-a face cu un meci amical, insa spaniolii tin minte ultimele dueluri cu SUA, si vor putina revansa pentru acele dueluri pierdute. In istorie, SUA are un scor perfect vs Spania: 12-0, victoriile venind la o diferenta medie de 22.6 puncte. Am avut o semifinala in 2016 si un meci pentru medalia de aur in 2012 ce au fost mai aproapiate (6, respectiv 7 puncte), fiind clar ca diferenta dintre aceste doua echipe nu este una mare.

Gruparea iberica este una din echipele cu care americanii se vor lupta la medalie si la Olimpiada. Bookmakerii le dau a 3-a sansa spaniolilor la aur, dupa SUA si Australia. Totodata, ibericii sunt favoriti sa castige Grupa C de calificare, una din care mai fac parte Solvenia, Argentina si Japonia (tara gazda).

Spre deosebire de SUA, acest grup a jucat impreuna de ceva timp, nu degeaba Spania este actuala campioana mondiala la baschet si a castigat o medalie in fiecare din ultimele 3 participari la Olimpiada: argint in 2008, argint in 2012 si bronz in 2016. Ibericii au avut 4 partide de pregatire, 2 cu Iran si 2 cu Franta, castigandu-le pe toate si marcand in medie 89.2 puncte. In lot ii regasim pe fratii Marc Gasol si Pau Gasol, jucatori activi in NBA precum Willy Hernangomez sau Ricky Rubio, dar si nume solide din Euroliga Alex Abrines (Barcelona) sau Rudy Fernandez (Real Madrid).

Cel mai bun pariu

SUA – Spania (ora 04:00) ponturi pariuri

Am fost mult in cumpana la pontul oferit aici. Desi vad un meci echilibrat, cu un handicap de +8.5 puncte usor exagerat si de profitat in favoarea spaniolilor (recomandare), vad valoarea cea mai buna la punctele inscrise pe tabela. Am urmarit meciul cu Argentina, unul in care coach Pop a pus jucatorii sa realizeze un fast pace prin care sa profite de elementele decisive realizate de elevii sai.
Nu ma astept la ceva diferit in aceasta noapte, cu Durant si Lillard aruncand de la distanta, iar LaVine pe patrundere si Adebayo + Green sub panou facand faze solide. La fel, Spania sigur a vazut cum Nigeria a profitat de apararea slaba in perimetru a americanilor, si vor incerca sa inscrie din pozitii favorabile de la 3 puncte. E posibil ca Spania sa domine si in caciula, cu fratii Gasol si Abalde facand senzatie acolo. Aleg spectacolul in acest duel din Las Vegas.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
SUA – Spania (ora 04:00)
Pronostic: 
peste 177.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: