Suedia – Algeria ponturi pariuri 19.11.2022

Scris de Cristian Lenga18/11/2022
1
1.93
X
3.40
2
3.75
Suedia
Algeria
COTA PONT
1.65

Suedia si Algeria joaca un amical, sambata, 19 noiembrie, ambele avand speranta ca vor incheia anul calendaristic cu o victorie de moral.

Meciul se va juca pe Eleda Stadion, din Malmö, incepand cu ora 21:30, iar acesta va fi transmis, in direct, de Digi Sport 1 si de Prima Sport 1.

Suedia

  • Suedia a jucat la mijlocul acestei saptamani un amical cu Mexic, pe care l-a castigat cu 2-1, insa niciuna dintre ehcipe nu a prezentat cele mai bune echipe pe care le are la dispozitie.
  • Suedia nu este singura tara nordica obligata sa priveasca la televizor Cupa Mondiala. Nici Finlanda si nici Norvegia nu au reusit sa treaca, Danemarca fiind singura care a reusit.
  • Atentia lor se indreapta catre campania de calificare pentru Euro, care incepe in luna martie a lui 2023, acolo unde se vor confrunta cu Belgia, Austria, Estonia si Azerbaidjan.

Algeria

  • Algeria a facut meciuri amicale foarte bune in ultima perioada, reusind sa se impuna in fata selectionatelor Iranului, Guineei si a Nigeriei.
  • Au o serie de 14 meciuri fara infrangere, dintre care 11 victorii consecutive.
  • Incepand cu luna ianuarie, Algeria se va confrunta cu Libia, Etiopia si Mozambic, in cadrul Campionatului Naţiunilor Africii.
  • Parcurge pana la final aceasta avancronica pentru a vedea care este sugestia mea principala de pariere, precum si alte predictii pariuri pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Suedia se va întâlni cu Algeria pentru prima dată în istoria celor două națiuni.

Echipe probabile

suedia

21:30

algeria

Olsen

Holm

Lindelof

Hien

Augustinsson

Elanga

Svanberg

Olsson

Forsberg

Quaison

Gyokeres

echipament bzc

M'Bolhi

Benayada

Mandi

Tougai

Bensebaini

Bennacer

Boudaoui

Bentaleb

Mahrez

Slimani

Benrahma

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Public Win, poti miza pe total goluri peste 2.5, pentru cota 2.08.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, mai poti merge si pe ambele echipe marcheaza, pentru cota 1.52.

Nu uita ca poti beneficia si de un Public Win bonus foarte atractiv! Poti primi un bonus de 250% din valoarea primei depuneri in contul de jucator, de pana la 2.500 de lei, plus 500 de rotiri gratuite.

Suedia – Algeria ponturi pariuri

Suedia a reusit sa castige doar o singura partida in ultimele sase jocuri, iar acum are sansa de a obtine cea de-a doua victorie. Aceasta este o buna oportunitate pentru ei de a termina anul cu bine.

Algeria nu a invins niciodata Suedia si ar putea incerca o surpriza aici, mai ales ca are o forma buna in ultima perioada, avand o serie de 14 meciuri fara infrangere, in toate competiile.

Meciul nu are practic nicio miza, deci ma astept ca acesta sa se termine la egalitate. Cu toate acestea, Suedia ar putea profita de sansa pe care o are si sa smulga o victorie. Mizez un 1X si pe cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.
Suedia – Algeria
Pronostic: 
1X & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: