Suedia – Polonia ponturi pariuri 23.06.2021

Scris de Radu Oprea22/06/2021

Miercuri, 23 iunie, in runda a 3-a din grupa E de la EURO se vor duela Suedia si Polonia.

Pe ce post TV este Suedia – Polonia?

Partida Suedia – Polonia va putea fi urmarita in direct la PRO X, cu incepere de la ora 19:00.

Unde se joacă Suedia – Polonia?

Confruntarea va avea loc pe arena Krestovsky Stadium (Sankt Petersburg, Rusia). Numar spectatori acceptati: 50% din capacitate (aproximativ 34.067) cu posibilitate de crestere a acestei limite.

Temperatura va fi una destul de ridicata in ziua acestui meci, cu o minima de 20 de grade Celsius si o maxima de 31 de grade Celsius. Vor fi insa reprize de ploaie si e posibil sa vedem cateva picaturi si la ora jocului.

Informatii echipe

Suedia

S-a descurcat bine si de aceea este liderul grupei E. In cele 2 etape a reusit sa stranga 4 puncte si este in pole position pentru calificarea in faza eliminatorie a competitiei. Din prima partida cred ca a obtinut maximum, dupa un egal, 0-0 in Spania, iar apoi a urmat victoria cu Slovacia, scor 1-0.

Nu este o formatie care sa fie innebunita dupa posesie, in prima intalnire aceasta fiind de doar 25%, iar in al doilea a crescut putin, procentul ajungand la 43%. O singura data a inscris, deci atacul nu este extraordinar. Defensiva in schimb, nu a primit nici macar un gol si este asadar foarte bine organizata si am putea la pe biletul zilei ca nu va incasa gol.

Goalkeeperul Robin Olsen a fost cel mai bun om de pe teren cu Spania, iar Alexander Isak a fost cel mai apreciat jucator de camp. Tot el a fost si cel mai bun impotriva Slovaciei si ne-am putea gandi la cateva pronosticuri Campionatul European bazate pe evolutia lui.

Jucatori indisponibili: –
Jucatori incerti: Mattias Svanberg.

Jucatorul cheie – Alexander Isak

Varful lui Real Sociedad a avut prestatii bune in ambele meciuri la Suediei la acest Campionat European. Este in permanenta un pericol pentru poarta adversa si asta gratie calitatilor sale extraordinare. Este combinativ, are o viteza buna, se descurca excelent cu mingea la picior, insa probabil ar mai avea putin de lucru la finalizare. Va avea insa destul de mult de furca impotriva unei echipe care foloseste un sistem cu 3 fundasi centrali. Daca prinde o zi buna, poate face diferenta cu multa lejeritate.

Selectioner – Janne Andersson

Dupa preluarea bancii tehnice a Suediei a dus-o pe aceasta la Campionatul Mondial din 2018. Acolo selectionata scandinava a facut o treaba buna, ajungand pana in faza sferturilor de finala. Chiar daca este un antrenor destul de in varsta, el avand 58 de ani, nu putem spune ca are foarte mare experienta. Inainte de a fi selectioner a fost principal timp de 6 ani si jumatate la Orgryte si Norrkoping, cu ultima castigand titlul si Supercupa in 2015, performanta care l-a recomandat pentru pozitia de acum.

„Vrem sa castigam grupa pentru ca ne-ar oferi o perioada mai mare de odihna inaintea urmatorului meci. Vom juca impotriva unei echipe care sta foarte bine fizic si care va fi foarte motivata. Alearga foarte mult, lupta cu darzenie si nu se feresc de tacklinguri, la fel ca noi. De asemenea, il au pe Robert Lewandowski in atac. Daca vrem sa avem spatii pe care sa le exploatam va trebui sa avem grija la pressingul initial mai bine decat am facut-o cu Spania.” – Janne Andersson.

Polonia

Putem spune ca este una dintre dezamagirile de la Campionatul European 2020. Este ultima in grupa, cu doar un punct dupa 2 runde. Startul a fost prost, cu o infrangere cu Slovacia dupa un 1-2, iar acum vine dupa o remiza, 1-1 cu Spania, chiar pe terenul acesteia, insa adversara a ratat si un penalty.

In primul meci a avut 56% posesie, insa in cel de-al doilea procentul a scazut foarte mult, ajungand la doar 31%. Faptul ca a marcat in ambele jocuri denota ca are o ofensiva destul de eficienta. Apararea a primit insa gol de fiecare data si la Betano pariuri cota sa incaseze cel putin unul si acum mi se pare destul de atractiva.

Prestatia elevilor lui Paulo Sousa a fost modesta prima confruntare, doar Rybus primind ceva aprecieri. Wojciech Szczesny, Kamil Jozwiak si Robert Lewandowski au primit cele mai mari note in al doilea duel.

Jucatori indisponibili: –
Jucatori incerti: Jakub Moder si Lukasz Fabianski.

Jucatorul cheie – Robert Lewandowski

Dupa un prim meci impotriva Slovaciei in care a avut o prestatie modesta, atacantul lui Bayern Munchen a reusit sa sparga gheata impotriva Spaniei. A marcat golul Poloniei si a adus astfel primul punct pentru nationala sa, dupa un 1-1 la Sevilla. Cunoastem cu totii faptul ca are un fizic incredibil si ca in fata portii este letal. Ramane de vazut daca va reusi sa treaca de cuplul de fundasi centrali format din Victor Lindelof si Marcus Danielson, care pana acum a fost extraordinar de greu de depasit.

Selectioner – Paulo Sousa

Spre deosebire de omologul sau de acum care este cu 8 ani mai in varsta, tehnicianul portughez are experienta ca principal in multe tari precum Anglia, Italia, Franta, Ungaria sau chiar China. Are in CV nume mari precum Leicester, Basel, Fiorentina sau Bordeaux. Pentru o scurta perioada de timp, doar pentru doar 4 luni de zile, a fost secundul lui Carlos Queiroz la nationala Portugaliei. Sunt insa destul de sigur ca a invatat ceva in acea perioada si ca a pus deja in aplicare si la selectionata Poloniei.

„Este important ca jucatorii sa aiba o stare de spirit buna. Noi le spune sa joace cu incredere si cu curaj. Si am vazut aceasta atitudine dupa pauza in meciul cu Spania. Inca mai avem mult de lucru si vom continua sa imbunatatim jocul nostru pentru ca avem calitate. Dar, daca putem juca asa impotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din lume, eu cred ca putem juca asa cu oricine. Putem pierde sau castiga, dar cu asa o prestatie ne putem apropia foarte mult de victorie”. – Paulo Sousa.

Suedia – Polonia echipe probabile, conform uefa.com

Suedia (4-4-2): R. Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, L. Augustinsson – S. Larsson, Ekdal, K. Olsson, Forsberg – A. Isak, Quaison.
Polonia (3-5-2): Szczesny – Bereszynski, Bednarek, K. Glik – Jozwiak, J. Moder, Krychowiak, Zielinski, T. Puchacz – Lewandowski, Swiderski.

Suedia – Polonia arbitru

La centru va fi Michael Oliver, un englez care are foarte multa experienta la nivel international. Nu apeleaza des la cartonase, acesta aratand doar galbene in ultimele 10 meciuri. In precedentele 7 a acordat maxim 4 astfel de avertismente, deci lasa jocul foarte liber, tipic britanic.

La acest Campionat European a fost rezerva la Italia – Elvetia. A arbitrat insa partida dintre Ungaria si Franta in care a aratat doar 2 cartonase galbene. Ultimul confruntare internationala la care a fost la centru inainte de acest turneu final a fost un Turcia – Olanda in care a acordat 6 cartonase galbene, 5 dintre ele fiind aratate jucatorilor turci.

Date statistice

  • Suedia pare sa prefere acest adversar din moment ce a castigat 9 din ultimele 11 intalniri cu acesta. Vine dupa 5 victorii impotriva acestei oponente si a pierdut doar o data cu ea. Acel succes al Poloniei a fost pe teren propriu, intr-un amical in 1991, scor 2-0.
  • Singura oara cand au mai dat piept la un turneu final important a fost la Campionatul Mondial din 1974. Polonia avea sa castige atunci cu scorul de 1-0 si urma sa reuseasca cea mai importanta performanta a ei in fotbal, obtinand medalia de bronz la acel turneu.
  • Suedia nu a primit gol in ambele partide de la acest Campionat European dupa un 0-0 cu Spania si o victorie cu 1-0 cu Slovacia. Nordicii vor incerca sa termine grupa fara sa incaseze gol pentru prima oara de la Campionatul Mondial din 1974 cand au participat prima oara in grupele unei competitii importante.
  • Polonia a castigat doar una din ultimele 9 confruntari in toate competitiile, ea suferind in acest timp 4 infrangeri. Singura victorie a fost un 3-0 in martie impotriva Andorrei. Are o serie de 5 dispute la rand fara succes, cea mai lunga din septembrie 2018 incoace.
  • Lewandowski si compania s-au impus in ultima runda la precedentele 2 participare la turnee finale importante. Au castigat cu Ucraina la EURO 2016 si Japonia la Cupa Mondiala din 2018. Pentru ea va fi pentru prima oara de la EURO 2012 incoace cand nu s-ar impune macar intr-unul dintre jocurile din grupa.

Suedia – Polonia cote pariuri

  • Robert Lewandowski a ajuns sa aiba o cota de 40.00 pentru a ajunge golgheterul turneului.
  • Daca mizezi pe cel putin 4 goluri ale Poloniei marcat la acest turneu final vei primi o cota de 2.08.
  • O cota de 4.15 imi face cu ochiul, o poti primi daca vei paria pe Suedia castiga la zero.

Ponturi pariuri Croatia – Scotia

Pana sa vezi cele 6 ponturi propuse vreau sa-ti prezint ce ofera Betano la EURO 2020:

  • 2 BONUSURI LA PRIMA DEPUNERE – 100% pana la 500 RON + free bet 500 RON
  • ROATA NOROCULUI – o invarti GRATIS si poti castiga free bet-uri sau rotiri gratuite la cazino
  • BETANO MASTER – indici scorul corect si primul marcator la meciul zilei si castigi bani cash
  • MISIUNI – indeplinesti misiunile din contul Betano si primesti free bet-uri

Suedia – Polonia ponturi pariuri

Suedia este deja calificata in optimi, iar asta ma face pe mine sa joc pe adversara. Polonia este obligata sa castige pentru a merge mai departe, iar jocul bun contra Spaniei imi da sperante. Raman totusi prudent si o sa pariez in sansa dubla 2X. Polonia va fi echipa mai activa, care va presa, in timp ce Suedia este foarte multumita cu o remiza.

Am incredere si intr-o partida extrem de disputata, cu goluri putine. Nu cred ca se va ajunge la 4 reusite pe tabela, asta pentru ca ambele formatii se apara bine in general si nu incaseaza mult.

In cele doua partide jucate de suedezi pana acum in grupa s-a marcat un singur gol. De partea cealalta, Polonia a facut si ea sub 3.5 goluri la ambele meciuri de la EURO.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Suedia – Polonia
Pronostic: 
2X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.78 @

Suedia – Polonia ponturi pariuri

Eu ma astept la un egal in aceasta partida, dar totodata mi se pare greu de crezut ca Suedia poate pierde. Selectionerul Janne Andersson a declarat deja ca isi doreste un rezultat bun si acum pentru a obtine primul loc in grupa, deci isi va motiva foarte bine jucatorii.

Echipa scandinava este o nuca tare si asta pentru ca are o defensiva puternica. A primit un singur gol in ultimele 7 meciuri, iar asta spune multe despre fotbalul prestat de ea. Nu a fost invinsa in niciuna din aceste 7 confruntari la care am facut referire.

Polonia nu m-a impresionat la acest turneu final. A inceput cu o infrangere cu Slovacia, iar apoi a evitat cu noroc un nou esec cu Spania pentru ca Gerard Moreno a ratat un penalty in minutul 58. Este intr-o forma slaba, ea castigand doar cu Andorra in ultimele 9 dispute.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Suedia – Polonia
Pronostic: 
sansa dubla 1X
Cota: 
1.55 @

Suedia – Polonia ponturi pariuri

Cu cele patru puncte adunate in primele doua runde, Suedia are matematic asigurata calificarea in optimi. Nu la fel stau insa lucrurile pentru polonezi. Acestia au ramas in cursa pentru fazele eliminatorii dupa egalul cu Spania. Desi a jucat slab si a fost invinsa de Slovacia. Polonia a convins in partida cu ibericii. Lewandowski si compania au dovedit ca au forta necesara sa castige acest meci si ma astept sa-i vad extrem de motivati.

Suedia nu este o echipa de speriat. Principalul avantaj al nordicilor este apararea, reusind sa scape fara gol primit in primele doua runde. In meciul cu Slovacia acestia insa n-au prea impresionat si s-au impus la limita. Cred ca aceasta confruntare va fi mult mai dificila pentru Suedia si o vad sa aiba mari probleme. Anticipez astfel o partida de x2 si mai plusez cu sub 4.5 goluri marcate.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Suedia – Polonia
Pronostic: 
x2 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Suedia – Polonia ponturi pariuri

E un meci de totul sau nimic pentru Polonia, insa e clar faptul ca Suedia nu se va da laoparte si totodata, ca vom avea un meci tare, Suedia urmand a tinti foarte probabil prima pozitie din clasament, asadar misiunea polonezilor nu va fi deloc usoara.

Si astfel, cred ca vom avea un meci cu goluri destul de putine, in orice caz, nu mai mult de 4, Suedia avand pana acum 1 singur gol marcat, in timp ce meciurile Poloniei au fost ceva mai spectaculoase, cu goluri marcate in intervalul 2-4.

Cum Polonia trebuie sa forteze, cred ca se vor marca minim 2 goluri, putand conta intr-un final si motivatia jucatorilor, care are o bivalenta, insemnand ca jocul are miza si ca orice rezultat e posibil.
Suedia – Polonia
Pronostic: 
Total Goluri 2-4
Cota: 
1.52 @

Suedia – Polonia ponturi pariuri

Un alt meci interesant al grupei E va avea loc la Saint Petersburg intre Suedia si Polonia. Suedezii sunt aproape de o calificare in optimi, dar pentru asta nu trebuie sa piarda in fata polonezilor. Sunt neinvinsi, reusind un 0-0 cu Spania, fiind dominata categoric si o victorie cu 1-0 in etapa a 2-a in fata Slovaciei. Nationala lui Andersson traverseaza de altfel o perioada excelenta, avand 7 partide consecutive fara infrangere dintre care 6 au fost victorii.

Polonia isi joaca ultima carte pentru ca singura optiune de se califica este victoria, fiind in acest moment pe ultimul loc cu doar un singur punct. A jucat bine contra Spaniei, marcand un gol prin liderul echipei Robert Lewandowski, dar si-a mai creat alte 2-3 ocazii excelente de a marca.

Un aspect inportant pe care l-am remarcat este faptul ca polonezii comit foarte multe faulturi, astfel ca in duelul cu Spania a faultat de 18 ori, iar in cel cu Slovacia de 15. Asadar, acesta este si m otivul care m-a determinat sa aleg un pronostic pentru acest duel si anume, Polonia peste 12.5 faulturi.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Suedia – Polonia
Pronostic: 
Polonia peste 12.5 faulturi
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: