Lulu Sun – Donna Vekic ponturi pariuri 09.07.2024

Scris de adrian198108/07/2024
1
3.25
X
0.00
2
1.36
Lulu Sun
Donna Vekic
COTA PONT
1.56

Lulu Sun este mare surpriza a acestei editii de Wimbledon in competitia feminina si va juca in sferturile de finala cu o jucatoare mult mai consacrata, Donna Vekic.

Sfertul de finala Sun - Vekic se va juca incepand cu ora 15:00 si va putea fi urmarit la TV pe Eurosport 2 sau pe platforma de streaming Max.

Lulu Sun

Sun a devenit in scurt timp cea mai mare surpriza de la Wimbledon in ultimii 10 ani tinand cont de clasarea sa pe locul 123 WTA si de faptul ca nu are turnee jucate la nivel de WTA.

Sportiva nascuta din mama chineza si tata croat care a locuit in SUA, joaca pentru Noua Zeelanda si de la nivelul turneelor ITF la care juca a facut un salt urias cu acest sfert de finala.

Pentru a ajunge aici, Lulu a pornit din calificari iar pe tabloul principal le-a invins pe Zheng, Starodubtseva, Zhu si Emma Raducanu in optimi.

Donna Vekic

Vekic joaca pentru Croatia si este mult mai titrata decat adversara sa reusind sa fie pe locul 37 WTA inainte de acest turneu, poztie care cu siguranta se va imbunatati.

Croata este o jucatoare cunoscuta ca fiind buna pe suprafete rapide si careia ii place sa joace pe iarba si asta se vede in statistica de anul acesta: 9 victorii si 3 infrangeri.

Wang, Erika Andreeva, yastremska si Badosa sunt jucatoarele invinse de Vekic pentru un loc in sferturile de finala 3 dintre meciuri terminandu-se in 3 seturi.

Intalniri directe Sun - Vekic

In mod firesc, tinand cont de nivelul la care evolua Sun inainte de acest turneu, nu exista nicio intalnire directa Sun - Vekic in circuitul WTA.

Cote pariuri Sun - Vekic

Sunt interesante cotele la pariuri pentru meciul Sun vs. Vekic, croata Vekic este favorita cu o cota de 1.36 in timp ce pentru un succes reusit de Sun se ofera cota 3.25.

Sunt si cote speciale la meciul Sun - Vekic, un pariu interesant este cel pe cine reuseste mai multi asi, Vekic are cota 1.62, Sun cota 2.57 iar egalitate la capitolul asi primeste cota 6.20.

Lulu Sun – Donna Vekic ponturi pariuri

Nu stiu cum a reusit sa ajunga o sportiva cu istoricul acestei Lulu Sun intr-un sfert de finala la Wimbledon mai ales daca luam in calcul faptul ca pana in 2024 aceasta nu reusise sa atraga atentia in niciun turneu la care a participat.

Vekic nu e cea mai grozava jucatoare dar are calitati care se potrivesc acestei suprafete, serveste foarte bine, are lovituri puternice si este foarte indemanatica.

La cum s-a descurcat pe iarba anul acesta si dupa ce am vazut meciul cu Badosa cu care cu exceptia unei secvente din setul secund, sunt increzator in victoria Donnei Vekic.

Sun a jucat multe ore in aceste zile si la nivelul la care joaca nu cred ca s-a mai intalnit cu astfel de meciuri solicitante si asta cu siguranta va conta in ecuatia meciului si de aceea cred ca Vekic va face si acest handicap.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lulu Sun – Donna Vekic
Pronostic: 
Vekic(-2.5 game-uri)
Cota: 
1.56
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: