Sundsvall – Hammarby ponturi pariuri 15.07.2019

0

Pe NP3 Arena avem parte de duelul Sundsvall – Hammarby. Niciuna dintre formatii nu arata extraordinar, insa eu am pregatit cateva ponturi pariuri care sper eu sa imi iasa.

Sundsvall-Hammarby-15072019

⚽1. Sundsvall

Este pe locul de baraj, al 14-lea asadar, cu 11 puncte stranse in 15 etape. Nu a mai castigat de 9 meciuri, timp in care a suferit nu mai putin de 6 infrangeri.

Acasa a reusit sa le incurce pe Malmo si AIK Stockholm, asadar este o nuca tare acolo. In 4 din ultimele 5 dueluri a marcat, insa doar intr-unul nu a incasat gol.

Fundasul veteran David Myrestam are probleme medicale si se pare ca va lipsi. Oliver Berg si Maic Sema se afla si ei in aceeasi situatie cu colegul lor, deci voi evita pronosticuri bazate pe ceea ce vor reusi pe teren.

⚽2. Hammarby

Se afla pe pozitia a 7-a cu 22 de puncte adunate in cele 14 runde parcurse. Vine dupa o victorie, dar aceasta a fost prima dupa 4 partide la rand.

Are probleme in deplasari pentru ca doar intr-una din cele 7 avute in aceasta editie de Allsvenskan s-a impus. Nu a inscris in 3 din precedentele 4 dispute, iar in ultimele 4 a primit gol.

Mads Fenger s-a accidentat si sunt sanse mici sa il vedem pe teren. Palestinanul Imad Khalili a acuzat si el niste dureri si va lipsi conform expressen.se.

⚽3. Intalniri directe

Ultimele 3 astfel de confruntari au fost castigate de Hammarby. De altfel ea nu a mai pierdut in compania acestui adversar de 6 meciuri.

⚽4. Sundsvall – Hammarby echipe probabile:

Sundsvall (5-4-1): Eskelinen – Tamimi, C. Garcia, Bjorkander, Blomqvist, P. Konate – Batanero, P. Moreno, Ciercoles, R. Eriksson – P. Wilson.
Hammarby (4-2-3-1): Blazevic – Sandberg, Solheim, Fallman, Widgren – Bojanic, J. Andersen – Kacaniklic, Durdic, Tankovic – Kjartansson.

⚽5. Date statistice

In 4 din ultimele 5 dispute ale lui Sundsvall au fost goluri in ambele porti. 1.87 este cota pentru ambele echipe inscriu.
In ultimele 4 confruntari Hammarby a incasat cel putin 2 goluri. 3.90 este cota pentru Sundsvall peste 1,5 goluri.

⚽7. Sundsvall – Hammarby ponturi pariuri

Confruntarea Sundsvall – Hammarby se anunta una interesanta pentru ca ambele au mare nevoie de puncte. Totusi, eu am ales sa mizez pe ceea ce va reusi una dintre formatii.

Sundsvall nu este o echipa foarte rea, iar eu ma astept sa faca un meci bun pentru ca are si avantajul terenului propriu. Ea a inscris in 4 din ultimele 5 meciuri, deci atacul pare ca functioneaza.

Hammarby sufera in defensiva si vine dupa 4 jocuri in care a incasat cate 2 goluri. In ultimele 3 intalniri directe cu aceasta oponenta ea a primit macar un gol.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 41.4%
Castigate: 12/29

Sundsvall - Hammarby
Pronostic: Sundsvall peste 0,5 goluriCota: 1.53Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here