Iga Swiatek – Irina Begu ponturi pariuri 02.07.2021

Scris de adrian198102/07/2021

Chiar si fara participarea Simonei Halep avem sansa sa incurajam o romanca in fazele superioare ale Wimbledonului, este vorba de Irina Begu care se va duela cu Iga Swiatek pentru un loc in optimile de finala, intr-un meci  programat sa inceapa la ora 13:00 pe terenul 12.

1. Iga Swiatek

Swiatek are doar 20 de ani  si este deja o jucatoare de top fiind clasata pe pozitia 9 in ierarhia WTA. A inceput pe hard cu optimi de finala la Australian Open fiind invinsa de Simona Halep, dupa care a castigat turneul de la Adelaide fara sa piarda nici macar un set.

Pe zgura, a castigat turneul de la Roma si s-a oprit in sferturi de finala la Roland Garros. Inainte de Wimbledon a jucat pe iarba la Eastbourne, unde a batut-o pe Watson si a pierdut cu Kasatkina.

Aici la Wimbledon, a reusit doua victorii destul de clare cu Hsieh si Zvonareva aratand un joc bun la serviciu, capitol la care nu a excelat la Roland Garros.

2. Irina-Camelia Begu

Irina Begu are 30 de ani si se afla pe locul 79 in lume. A inceput acest an cu sferturi de finala reusite in ambele turnee de la Melbourne si un tur 3 la Dubai. Pe zgura rezultatele sale au fost neconvingatoare, dupa turul 3 de la Madrid a pierdut in primul tur si la Roma si la Roland Garros.

Pe iarba Wimbledonul este primul sau turneu din acest sezon, a reusit doua victorii surprinzatoare, cu Volynets si Martic, in ambele partied pleca cu sansa a doua dar a avut un nivel de joc destul de ridicat si victoriile au fost chiar fara emotii.

Este fara indoiala cel mai bun parcurs al romancei din cariera la Wimbledon si vine dupa o lunga perioada in care nu reusise mare lucru pe aceasta suprafata.

3. Intâlniri directe

Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum niciodata in circuit, aceasta fiind prima intalnire directa si vine cum nu se putea mai bine, la prestigiosul turneu de la Wimbledon.

4. Cote pariuri

Cum era si firesc, Swiatek este favorite la casele de pariuri pentru castigarea meciului cu o cota de 1.23. Pentru o victorie a Irinei Begu, pariorii primesc o cota de 5.34. Victoria Igai Swiatek cu 2-0 la seturi are cota 1.57.

5. Iga Swiatek – Irina-Camelia Begu ponturi pariuri

Iga Swiatek – Irina-Camelia Begu ponturi pariuri

Begu n-a aratat rau in cele doua meciuri jucate aici, ba chiar in decisivul cu martic cand toata lumea se astepta sa cedeze dupa ce ratase mingi de meci in setul anterior, s-a mobilizat si a servit excelent.

Swiatek nu e de speriat pe iarba, dar daca prinde o zi buna poate sa castige meciul in minim de seturi. Cu toate astea, un handicap de 6.5 gameuri mi se pare greu de acoperit mai ales ca Begu a aratat o evolutie buna la serviciu pana acum.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Iga Swiatek – Irina-Camelia Begu
Pronostic: 
Begu(+6.5 games)
Cota: 
1.47 @

Iga Swiatek – Irina-Camelia Begu ponturi pariuri

Iga Swiatek reuseste din nou un sezon excelent, descurcandu-se bine si pe iarba londoneza, cu 2 victorii in minimum de seturi, la jucatoare importante precum Su Wei Hsieh si Vera Zvonareva.

Irina Begu a castigat 2 partide din postura de contrafavorita, atat impotriva lui Katie Volynets, cat si a Petrei Martic, insa in ultimul meci a avut nevoie de 3 seturi lungi pentru a se impune, resimtidu-se fizic la finalul meciului.

Iga Swiatek este o jucatoare in plin avant al carierei, lovind mingea excelent, iar suprafata de gazon a avantejaza, fiind greu de crezut ca Irina va gasi resurse fizice si solutii optime pentru a contracara aceste joc agresiv.
Iga Swiatek – Irina-Camelia Begu
Pronostic: 
Iga Swiatek 2-0
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: