Iga Swiatek – Simona Halep ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Tennis.tipster.9213/02/2021

Simona Halep va avea inca un test greu de trecut la Australian Open, intalnind-o in optimile de finala pe poloneza Iga Swiatek, jucatoare a invins-o si la Roland Garros 2020, provocand o mare surpriza. Meciul de la Australian Open este programat duminica, in jurul orei 10:00, urmand sa fie transmis in direct pe Eurosport.

1. Iga Swiatek

Jucatoarea din Polonia, in varsta de doar 19 de ani, ocupa in prezent locul 17 in clasamentul WTA, fiind cea mai buna clasare din cariera.

Cel mai bun rezultat al carierei l-a obtinut de departe anul trecut la Roland Garros, cand a impresionat pe toata lumea cu prestatia sa, castigand uimitor primul titlu de Grand Slam, trecand pe parcurs chiar de Simona Halep si Sofia Kenin, in ultimul act.

In acest turneu de la Australian Open, prestatiile ei au fost excelente, fiind fara set pierdut in primele 3 meciuri, eliminandu-le pe Arantxa Rus, Camila Giorgi si Fiona Ferro.

2. Simona Halep

Simona Halep a avut parte de un meci extrem de disputat impotriva Aljei Tomljanovic in turul al 2-lea, vazandu-se condusa cu 2-5 in setul decisiv, insa finalul de meci a demonstrat inca o data valoarea si consistenta in joc a Simonei.

Romanca porneste cu usor favorita in acest meci, fiind foarte dornica de revansa dupa infrangerea de la Roland Garros si unul dintre cele mai bune ponturi pe care multi vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi o victorie a romancei in acest meci.

In tururile anterioare, Simona Halep s-a descurcat excelent, revenind incredibil in setul decisiv cu Alja Tomljanovic, urmata de victoria relativ facila impotriva Veronikai Kudermetova, in minimum de seturi.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de 2 ori, ambele partide avand loc la ultimele 2 editii de Roland Garros, cele doua impartindu-si victoriile, de fiecare data in minimum de seturi.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clara a Simonei Halep în acest , cu un handicap de în -3.5 game-uri, avem cota 2.37.
Iga Swiatek traverseaza cea mai buna forma a carierei, iar pentru cel putin un set castigat de jucatoarea din Rusiaavem o cota 1.40.

5. Iga Swiatek – Simona Halep ponturi pariuri

Iga Swiatek – Simona Halep ponturi pariuri

Dupa 2 meciuri directe extrem de scurte disputate pe zgura, ma astept ca in aceasta confruntare pe hard, duelul sa fie mult mai echilibrat. Ambele jucatoare au avut prestatii excelente in tururile precedente, jocul le functioneaza la parametrii optimi ambelor jucatoare si eu voi alege asadar ca pronostic un numar ridicat de game-uri, fiind mari sanse ca meciul sa ajunga intr-un set decisiv, unde ambele au sanse aproape egale de victorie.
Iga Swiatek – Simona Halep
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: