Gabriela Talaba – Danka Kovinic ponturi pariuri 06.04.2021

Scris de Tennis.tipster.9206/04/2021

Gabriela Talaba reuseste pentru prima data in acest sezon sa se califice pe tabloul principal al unui turneu WTA, castigand 2 meciuri in calificari la Charleston, iar in primul tur o va intalni pe muntenegreanca Danka Kovinic, o jucatoare mult mai experimentata la acest nivel. Duelul dintre cele doua este programat marti, incepand cu ora 17:00, urmand sa fie tranmis in direct pe Digisport 2.

1. Gabriela Talaba

Jucatoarea din Romania, in varsta de 25 ani, se afla in prezent pe locul 214 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 205, ocupat la inceputul acestui an.

A luat parte in aproape intreaga cariera doar in turnee de nivel ITF, insa fara a avea rezultate notabile, numele sau nefiind prea mult pronuntat in presa din Romania.

In acest an a luat parte in turneele organizate pe teritoriul Sua, ajungand pana in sferturile unei astfel de competitii, turneul disputat insa pe hard.

La Charleston a reusit 2 victorii in calificari, ambele in 3 seturi, consumul fizic fiind unul consistent si s-ar putea resimti in aceasta partida.

2. Danka Kovinic

Jucatoarea din Muntenegru, in varsta de 26 ani, se afla in prezent pe locul 91 in clasamentul WTA, fiind departe de locul 46, ocupat in 2016.

In acest sezon nu a avut un parcurs consistent, luand parte la cele mai importante turnee din circuit, insa a fost invinsa aproape de fiecare data in primul tur, insa adversarele au fost de top 50.

Ultimul turneu la care a participat Danka Kovinic a fost la Guadalajara in urma cu 1 luna, unde a fost invinsa in turul secund de americanca Lauren Davis, in minimum de seturi.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data, intr-un turneu de nivel ITF, in 2019, in Polonia, meci in care Danka Kovinic s-a impus cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Danka Kovinic porneste cu prima sansa in aceasta confruntar, fiind jucatoarea mai experimentata, iar pentru o victorie a jucatoarei din Muntenegru avem cota 1.52.
Gabriela Talaba are un avantajul castigarii deja a 2 partide pe terenurile de la Chalerston, iar pentru un set castigat de jucatoarea din Romania avem o cota 1.60.

5. Gabriela Talaba – Danka Kovinic ponturi pariuri

G. Talaba – D. Kovinic ponturi pariuri

Efortul depus de Gabriela Talaba in meciuri de calificare a fost unul considerabil, ambele partide fiind castigate in set decisiv, in timp ce Danka Kovinic este proaspata din punct de vedere fizic, ultimul meci disputat fiind in urma cu o luna. Avand o experienta net superioara, Danka Kovinic porneste cu prima sansa in acest duel si ma astept ca jucatoarea din Muntenegru sa domine aceasta partida si sa confirme statutul de favorita, obtinand o calificare facila in turul urmator.
G. Talaba – D. Kovinic
Pronostic: 
D. Kovinic
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: