Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens ponturi 07.07.2021

0

Montreal a reușit în sfârșit să obțină prima victorie din finală, iar în momentul de față, scorul general este de 3-1, în favoarea grupării din Tampa. La cel de-al 5-lea duel am ales să investesc într-un pariu combinat.

Așa cum am spus, Montreal a reușit să se impună în disputa precedentă, scor 3-2, după Over-Time. Gazdele au deschis scorul prin Josh Anderson, fiind și prima dată când Habs conduce pe tabelă în această finală.

Tot Anderson urma să marcheze și golul din OT, reaprinzându-le astfel speranțele celor 3500 de suporteri prezenți pe arena Bell Center. Pentru gazde a mai marcat Romanov, în timp ce Tampa a puncat prin Goodrow și Maroon.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Carey Price a avut în sfârșit o prestație excelentă, reușind să oprească 32 de lovituri. Într-adevăr, a avut și noroc, deoarece Tampa a trimis 3 șuturi în bară. În acest play-off, bilanțul său poate fi regăsit la 13W-8L. De asemenea, deține o medie de 2.34 GAA și un procentaj de 92,22% la salvări.

Din punctul meu de vedere, Habs a obținut o victorie ușor nemeritată. Tampa a petrecut foarte mult timp în treimea adversă. Această posesie s-a consolidat cu 34 de șuturi încadrate pe spațiul porții.

Pentru gazde este oarecum o compensație pentru jocul secund, pierdut cu scorul de 3-1. Habs a dominat atunci pe tot parcursul jocului, dar din păcate pentru ei, Tampa a reușit să profite de puținele greșeli apărute în defensiva canadienilor.

Din punctul meu de vedere, cupa Stanley va fi oferită în această seară. Tampa revine pe Amalie Arena, acolo unde este de așteptat să vedem cel puțin 15000 de suporteri prezenți. În Montreal, acest număr a fost restricționat la 3500.

În cazul în care alb-albaștrii reușesc să se impună, aceștia devin prima echipă care câștigă cupa Stanley pe propria arenă. Ar fi un moment de nedescris, atât pentru jucători&staff, cât și pentru suporteri.

Andrei Cinculescu
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 2/4
Așa cum am spus în introducere, aleg să investesc într-un pronostic special. Sunt de părere că Tampa Bay nu va pierde acest joc, cel puțin nu în timpul regulamentar. De asemenea, mă aștept să vedem și cel puțin 4 modificări de tabelă (1X&Peste 3,5 goluri).


Gruparea din Montreal merită tot respectul pentru această performanță. Au ajuns să joace finala, și asta în condițiile în care nu au un lot foarte valoros. În plus, au avut schimbare de antrenor la jumătatea sezonului, iar problemele legate de COVID-19 le-au dat mari bătăi de cap.


Au puține șanse să extindă finala cu încă un joc. Fără dar și poate, Tampa este o formație mult mai valoroasă, iar \"sprijinul\" celor peste 15000 de suporteri prezenți în această seară va conta enorm. Go Bolts!

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens (ora 03:00)
Pronostic: 1X&Peste 3,5 goluri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here