Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens ponturi 01.07.2021

Scris de Andrei Cinculescu01/07/2021

Tampa Bay a început cum nu se poate mai bine seria cu Montreal. Au reușit să se impună fără niciun fel de probleme în prima partidă, scor 5-1. Kuckerov a avut din nou o prestație impecabilă, contribuind în meci cu un gol și cu o pasă de gol.

Poate Tampa să obțină un back-to-back?

Din punctul meu de vedere, Cooper are la dispoziție jucătorii necesari pentru a realiza acest lucru. Dacă ne uităm pe liniile defensive, întâlnim skateri precum Cernak, Hedman sau Sergachyov, apărători de mare calitate.

Cernak a fost chiar cel care a reușit să deschidă scorul. Despre atac nu cred că mai are rost să discutăm. Așa cum am spus și în articolul precedent, cei 3 jucători poziționați în prima linie (Palat-Point-Kucherov) sunt de-a dreptul geniali. Acest trio a contribuit la 4 dintre cele 5 goluri înscrise.

Vasilevski a avut și el o prestație excelentă. A reușit să scoată 18 dintre cele 19 șuturi încadrate pe spațiul porții. Cu puțină mai multă atenție în apărare, rusul ar fi putut încheia încă o confruntare în shoot-out.

Informații Montreal

Este mult prea devreme să tragem concluzii, dar la ce am văzut în prima dispută, sunt șanse foarte mari să asistăm la o finală decisă chiar în 4 jocuri. Nu îi văd pe canadieni capabili să prelungească prea mult deznodământul finalei.

Într-adevăr, Montreal a avut un parcurs fantastic până acum. Totuși, după primul joc cu Tampa, nu mi-au lăsat impresia că pot câștiga cupa. Am văzut o formație lentă, fără reacție în joc. În special în zona defensivă.

Bine, nici atacul nu a strălucit. Așa cum am spus, au reușit să trimită doar 19 șuturi pe poartă. A fost nevoie de apariția fundașului Chairot pentru a putea înscrise acel gol de onoare. Posibil ca acest semieșec să fie înt-un procentaj foarte mic cauzat și de oboseală.

Montreal nu prezintă în momentul de față un lot bine construit. În articolul precedent spuneam că l-au pierdut pe Armia. Ei bine, sunt șanse foarte mari să-l piardă și pe Brendan Gallagher. A fost o încăiere pe finalul meciului, în urma căreia Gallagher a ieșit cu răni serioase la nivelul capului.

Canadianul a evoluat în toate cele 18 jocuri din play-off. A contribuit cu 5 puncte, două goluri și 3 pase decisive. În ceea ce privește titularizarea portarului, după prestația din primul joc, nu m-ar mira ca Price să fie înlocuit cu Jake Allen (2.68 GAA, cu procentaj de 90,70% la salvări).

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens (ora 03:00) ponturi pariuri

Am să merg și de această dată pe mâna celor de la Tampa Bay Lightning. Așa cum am spus, Montreal nu mi se pare în momentul de față o formație ce poate avea pretenții la câștigarea cupei Stanley.

Am văzut în primul joc o grupare lipsită de idei și pe alocuri foarte lentă în reacții. Nu văd cum Ducharme ar putea schimba ceva într-un timp atât de scurt. Despre fulgere am spus deja ce era de spus.


Tampa este o formație extrem de solidă. Calitatea ofensivei a crescut enorm de la revenirea rusului Nikita Kucherov, iar pe plan defensiv, Vasilevski este într-o formă excelentă. A permis doar 4 goluri pe ultimele 4 ieșiri, incluzând aici și primul joc din seria cu Montreal.

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens (ora 03:00)
Pronostic: 
Tampa Bay Lightning câștigă meciul (Incusiv Prelungiri)
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: