Ponturi tenis Roland Garros 01.06.2021

Scris de adrian198101/06/2021

Turneul de la Roland Garros continua iar marti 01 iunie 2021 sunt programate meciuri din primul tur al competitiei masculine si al celei feminine. Tipsterii nostri au selectat cateva ponturi la cote foarte bune pe care vi le propun sa va inspirati in pariurile voastre.

Pronosticuri tenis Roland Garros 01 iunie 2021

Matteo Berrettini – Taro Daniel (ora 15:30) ponturi pariuri

Daniel are un sezon foarte bun de zgura cu multe meciuri jucate si putine infrangeri, inainte de Roland Garros a jucat semifinale la challengerul de la Oeiras pierzand greu in 3 seturi la Alcaraz. In calificari a defilat castigand toate cele 3 meciuri in minim de seturi.

Berrettini joaca la alt nivel, a reusit sa intre in top 10 dar jocul sau mai are sincope si perioade de cadere, asa se explica seturi pierdute la jucatori precum Garin sau Basilashvili.

Cei doi s-au intalnit acum 5 saptamani la Belgrad, Berrettini a castigat cu 2-1 la seturi iar acum 3 ani Daniel castiga in minim de seturi pe Zgura de la Istambul. Cred ca Daniel poate sa se tina aproape de Italian, ba chiar poate castiga si un set.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Matteo Berrettini – Taro Daniel (ora 15:30)
Pronostic: 
Daniel (+8.5 games)
Cota: 
1.72 @

Anna-Karolina Schmiedlova – Kristina Mladenovic (ora 14:00) ponturi pariuri

Schmiedlova a reusit un come-back de exceptie in turul trei al calificarilor cu Zvonareva, intorcand meciul de la set pierdut si 1-5 in setul second. De la acel scor jocul aratat de slovaca a fost impresionant si Zvonareva n-a mai avut practice nicio sansa.

Mladenovic este departe de forma aratata in trecut, daca e sa facem o comparatie, cu aceeasi Zvonareva, la Roma, acum 2 saptamani Mladenovic a pierdut in 2 seturi.

Merg pe forma si moralul bun ale Schmiedlovei care cred ca va castiga meciul cu o Mladenovic care pare iesita din forma.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Anna-Karolina Schmiedlova – Kristina Mladenovic (ora 14:00)
Pronostic: 
victorie Schmiedlova
Cota: 
1.60 @

Qiang Wang – Su-Wei Hsieh (ora 15:30) ponturi pariuri

Wang este in forma foarte buna reusind acum o saptamana sa faca un turneu excelent la Parma unde a castigat 4 meciuri, pierzand in finala la Gauff. Le-a batut acolo pe Martic si Stephens care aratasera o forma bun ape zgura.

Hsieh joaca, de regula, putine meciuri pe zgura, anul acesta are jucate 4 meciuri din care 3 le-a pierdut, singura victorie fiind in fata romancei Cristian. Per total, taiwaneza are un an foarte slab si probabil asteapta turneele asiatice pe hard pentru a-si salva sezonul.

Wang joaca mai bine pe zgura, este in forma buna si nu ar trebui sa aiba problem in a se impune, aleg un handicap mic care mi se pare mai sigur decat victoria in minim de seturi.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Qiang Wang – Su-Wei Hsieh (ora 15:30)
Pronostic: 
Wang(-2.5 games)
Cota: 
1.55 @

Adrian Mannarino – Aljaz Bedene (ora 13:30) ponturi pariuri

Mannarino este unul din cei mai slabi jucatori pe zgura dintre capii de serie, are 2 ani de cand n-a mai castigat un meci pe aceasta suprafata adunand 10 infrangeri consecutive.

Bedene in schimb, chiar daca nu este un jucator cu pretentii la titluri joaca decent pe zgura iar anul acesta se poate spune ca are un an chiar bun reusin multe meciuri bune si chiar sferturi de finala la Cagliari iar recent tot sferturi la Lyon unde i-a batut pe Goffin si Simon.

Nu-I dau sanse lui Mannarino, loviturile sale plate nu se potrivesc deloc pe zgura iar Bedene daca nu prinde o zi mizerabila il poate bate usor. Aleg variant sigura, handicapul de 1.5 seturi pe sloven.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Adrian Mannarino – Aljaz Bedene (ora 13:30)
Pronostic: 
Bedene(-1.5 sets)
Cota: 
1.57 @

Karolina Pliskova – Donna Vekic (ora 17:30) ponturi pariuri

Este primul meci pentru Pliskova dupa finala de la Roma care a intrat in istorie pentru ca a pierdut-o in fata lui Swiatek cu 6-0,6-0. Chiar si asa, Pliskova are un sezon bun de zgura, inainte de turneul de la Roma a mai ajuns in sferturi la Stuttgart si n-a jucat rau nici la Madrid.

Pentru Vekic este primul meci de la Australian Open, practice dupa 4 luni de pauza si cu siguranta nu-I va fi usor sa se adapteze si sa intre in ritm mai ales ca joaca cu o jucatoare agresiva care nu-I va da multe sanse sa intre in meci.

Pliskova ar trebui sa nu aiba problem in a o invinge pe Vekic care joaca putin spre deloc pe zgura iar acum vine dupa 4 luni de pauza, o victorie in minim de seturi cred ca e previzibila.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Karolina Pliskova – Donna Vekic (ora 17:30)
Pronostic: 
pliskova 2-0
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: