Ponturi tenis US Open 01.09.2021

0

US Open, ultimul turneu de grand slam al anului, a inceput si ne propune in fiecare zi o multime de meciuri foarte interesante din competitia masculina si din cea feminina. Tipsterii nostri au selectat cateva dintre aceste meciuri si va propun, in acest articol, ponturile lor de miercuri 01 septembrie 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Anderson a trecut de Vesely in primul tur, cu norc, desi n-a facut niciun break dar a fost breakuit de 2 ori a reusit sa se impuna cu 3-2 la seturi castigand cele 3 seturi in tie break. A fost efficient la serviciu dar neconvingator la retur si asta nu-l va putea duce departe in turneu.

Schwartzman a jucat bine la Cincinnati iar in primul tur n-a avut problem in a-l invinge in minim de seturi pe Berankis reusit sa faca minim un break in fiecare set.

Nu cred ca Anderson va putea sa mai repete isprava din primul tur si acum Schwartzman este foarte combative, acopera excelent terenul si e greu sa-l bati doar cu serviciul mai ales intr-un meci de 5 seturi, cred ca argentinianul are, de departe, prima sansa la victorie.

Kevin Anderson - Diego Schwartzman
Pronostic: victorie Schwartzman Cota: 1.58

Click aici pentru a paria acest pronostic
Diferenta de valoare si de nivelul de joc practicat in acest moment este una mare in favoarea lui Nakashima care a reusit un meci excelent in primul tur, invingandu-l cu 3-0 la seturi pe Isner, o adevarata performanta tinand cont ca se joaca pe hard.

Slovacul Molcand s-a strecurat in turul 2 dupa ce a supravietuit in calificari cu Elias salvand mingi de meci si dup ace a trecut in primul tur de turcul Ikel, jucator venit tot din calificari.

Cred ca va fi final de turneu pentru Molcan, Nakashima este in forma si joaca la un nivel bun si, in mod normal, nu are cum sa piarda mai mult de un set in acest meci.

Brandon Nakashima - Alex Molcan
Pronostic: Nakashima(-1.5 sets) Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
O limita cu care Superbet deschide pariurile speciale care in opinia mea este destul de jos, sigur se bazeaza pe meciul direct dintre cei doi de la inceputul anului si pe meciul din primul tur al lui popyrin cu Albot, dar cred ca lucrurile vor sta diferit astazi pentru ca anticipez un meci echilibrat si lung.

Popyrin este un jucator cu un serviciu puternic care reuseste de regula, fara probleme 2-3 asi in medie pe fiecare set si cred ca acum cu Dimitrov, va avea performante mai ridicate la serviciu mai ales ca bulgarul nu exceleaza la retur.

Cheia pronosticului va fi cat de exhilibrat va fi meciul si judecand dupa meciul direct de la melbourne de la inceputul anului, disputat tot pe hard, am toate motivele sa ma astept la un meci lung. Chiar si daca se va termina in 3 seturi, daca seturile vor fi lungi sunt sanse ca Popyrin sa reuseasca 12 sau mai multi asi.

Grigor Dimitrov - Alexei Popyrin
Pronostic: Popyrin peste 11.5 asi Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Jabeur a aratat o forma buna in primul tur cu Cornet fiind mereu in control pe parcursul meciului desi frantuzoiaca a jucat foarte bine.

Serrano a castigat oarecum surprinzator in primul tur cu Jorovic pentru ca, dupa Wimbledon, pierduse pe hard cu Golubic de 2 ori si cu Blinkova, de fiecare data fara sa ia vreun set.

Nu cred ca Serrano are vreo sansa in acest meci, Jabeur are un joc complet si este in forma buna, o victorie in minim de seturi fiind foarte probabila, in opinia mea.

Osorio Serrano - Ons Jabeur
Pronostic: Jabeur 2-0 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Rybakina este in forma mare la serviciu, a castigat in 2 seturi scurte cu Sasnovich fara sa-si piarda serviciul si a reusit un procentaj de aproape 90% la punctele castigate cu primul serviciu.

Garcia s-a chinuit in primul tur cu modest Darth reusind pana la urma sa castige in 3 seturi. In meciurile jucate pe hard in ultima perioada cu jucatoare de top n-a reusit mare lucru pierzand in minim de seturi cu Pavlyuchenkova, Muguruza sau Kontaveit.

Daca Rybakina va juca la nivelul aratat in primul serviciu cred ca sansele ca Garcia sa reuseasca mai mult de un break pe set, sunt minime.

Elena Rybakina - Caroline Garcia
Pronostic: Garcia sub 1.5 breakuri in primul set Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here