Ponturi tenis 02.02.2024

Scris de adrian198102/02/2024

Prima saptamana de dupa Australian Open programeaza un singur turneu ATP care se disputa pe hard indoor la Montpellier si 2 turnee WTA pe hard unul, indoor la Linz si unul outdor la Huan Hin. Sunt insa meciuri din Cupa Davis care pot fi pariate si ele.

Chiar daca cei mai buni jucatori si cele mai bune jucatoare din circuit inca se odihnesc, sunt totusi multe meciuri interesante iar tipsterii nostri va ofera cele mai bune ponturi din 02.02.2024.

Anastasia Potapova – Ekaterina Alexandrova ponturi pariuri

Potapova a terminat aseara tarziu un meci foarte greu cu Cocciaretto, meci care a durat 3 ore si in care rusoaica a fost nevoita sa salveze si 2 mingi de meci in tie breakul setului secund.

Astfel dupa un consum mare fizic si psihic, nu vad cum ar putea fi proaspata la putin peste 15 ore de la acel meci epuizant iar faptul ca intalneste o jucatoare mult mai buna ca ea ii va ingreuna situatia.

Alexandrova a facut semifinale la Adelaide, unde le-a batut pe Linette, Kudermetova si Rybakina, este in forma dupa succesul autoritar cu Niemeier din primul tur si apreciez ca are prima sansa la victorie.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Anastasia Potapova – Ekaterina Alexandrova
Pronostic: 
Victorie Alexandrova
Cota: 
1.70 @

Harold Mayot – Felix Auger Aliassime ponturi pariuri

Ma surprinde aceasta limita redusa la numarul de duble greseli pe care le va comite Mayot pentru ca francezul nu are un serviciu secund deloc sigur.

Doar la acest turneu are 7 duble comise in primul tur cu Pouille, in meci de 2 seturi (11 game-uri de serviciu) si 3 duble cu Paire, meci tot de 2 seturi si doar 9 game-uri de serviciu.

Si in calificari la Australian Open a comis multe duble si saptamana trecuta in challengerul de la Quimper, tot indoor, astfel ca vad o predispozitie la duble greseli iar cu un adversar ca Aliassime, sansele cresc si mai mult.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Harold Mayot – Felix Auger Aliassime
Pronostic: 
Mayot peste 2.5 duble greseli
Cota: 
1.88 @

Dalila Jakupovic – Carole Monnet ponturi pariuri

Va propun un pariu exotic, ceva ce nu multi joaca, insa la nivel de ITF aceste chestii sunt foarte profitabile.

Am gasit un meci interesant la Indore, 50k India, anume semifinala dintre Jakupovic si Monnet. Dalila a stat mai bine de doua ore si jumatate pe teren cu o japoneza mult mai slab clasata in turul precedent, iar resursele fizice sunt limitate la varsta de 32 de ani la nivel de ITF.

Meciurile se decid fizic de cele mai multe ori, iar unul din acesti indicatori cand vine vorba de Jakupovic, e faptul ca indiferent de rezultatul din decisiv, in meciurile sale de 3 seturi NU a castigat niciun set secund din ultimele 6 partide, printre ele strecurandu-se si doua infrangeri in minimum de seturi.

Cu alte cuvinte, Dalila incepe in forta, incercand sa castige in doua seturi, iar daca e vorba de revenit, nu prea o face. Monnet e oricum tipul de jucatoare care se incalzeste mai greu, practica un tenis mai exact si ma astept ca daca meciul nu se decide dupa primul set, sa avem macar decisiv.

sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Dalila Jakupovic – Carole Monnet
Pronostic: 
Monnet castiga al doilea set
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: