Ponturi tenis 02.08.2021

Scris de adrian198102/08/2021

Saptamana 02-08 august 2021 ne propune 3 turnee de tenis importante, unul masculin ATP Washington, pe hard si doua feminine, respectiv WTA San Jose, pe hard si WTA Cluj-Napoca, turneu de 250 de puncte care se va juca pe zgura.

Pentru luni 02 august, dintre toate meciurile care se disputa in runda inaugurala, tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in continuare ponturile lor. Pentru amatorii de cote mari, va propunem si bomba zilei din tenis, la meciul Juvan – Melnikova din cadrul turneului de la Cluj-Napoca, credem ca sunt sanse bune pentru o victorie Melnikova, pariu care are cota de 4.25 la Netbet.

Pronosticuri tenis 02 august 2021

Gabriela Talaba – Alexandra Dulgheru ponturi pariuri

Chiar daca Gabriela Talaba este mult mai bine clasata in clasamentul WTA, Alexandra Dulgheru este jucatoare mult mai experimentata si cu experienta mai mare, avand in palmares si 2 turnee WTA castigate.

Ambele au mai jucat un meci de calificari, Dulgheru a invins-o cu un dublu 6-3 pe benoit in timp ce Talaba a trecut de junioarea Amariei tot in 2 seturi.

Cred ca experienta Alexandrei Dulgheru si abilitatea de a juca pe aceasta suprafata isi vor spune cuvantul si Dulgheru va accede pe tabloul principal.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Gabriela Talaba – Alexandra Dulgheru
Pronostic: 
victorie Dulgheru
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: