Ponturi tenis US Open 02.09.2021

0

US Open, ultimul turneu de grand slam al anului, a inceput si ne propune in fiecare zi o multime de meciuri foarte interesante din competitia masculina si din cea feminina. Tipsterii nostri au selectat cateva dintre aceste meciuri si va propun, in acest articol, ponturile lor de joi 02 septembrie 2021.

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
Djokovic si-a facut incalzirea in primul tur cu Rune caruia i-a cedat un set in tie break, ca la fiecare inceput de turneu Nole n-a fortat iar un meci controlabil si ceva mai lung este tot ce-I trebuia pentru a-si regla jocul.

De data aceasta cred ca sirbul nu-si va mai permite sincope si va accelera atat cat e nevoie sa castige in 3 seturi fara complicatii. Nici nu-l vad capabil pe Griekspoor sa-I faca problem liderului mondial.

Ma stept la un meci controlat in totalitate de sarb care probabil va Evita complicatiile si va forta in fiecare set atat cat e necesar ca sa-l castige fara prelungiri. O victorie in 3 seturi scurte este foarte probabila in acest meci.

Novak Djokovic - Tallon Griekspoor
Pronostic: Djokovic sub 18.5 games Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Karatsev a jucat foarte bine cu Munar in primul tur si chiar daca a pierdut un set a fost mereu in control si a fortat doar cat a fost nevoie pentru victorie, impresia a fost ca putea castiga mult mai lejer daca forta.

Thompson este un jucator decent dar totusi nu rupe gura targului pe hard, s-a chinuit in primul tur cu Mager pe care in mod normal ar fi trebuit sa-l bata lejer. Pe hard a pierdut clar in perioada asta la Purcell, Ymer sau Nakashima.

Cred ca rusul Karatsev are de departe prima sansa la victorie, este un jucator mult mai bun pe hard, este in forma si in mod normal poate acoperi usor un handicap de 3.5 gameuri.

Aslan Karatsev - Jordan Thompson
Pronostic: Karatsev(-3.5 games) Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
McDonald a reusit o victorie destul de lejera in primul tur cu Goffin, a castigat in 3 seturi si a reusit sa serveasca 14 asi.

Nishikori nu pare de neoprit, in primul tur i-a cedat un set lui Caruso asta dupa ce la Washington a pierdut chiar la adversarul de astazi in 3 seturi.

Aleg acest pariu pe serviciul lui McDonald, ma astept la un meci care nu se va termina in 3 seturi, e posibil sa avem seturi echilibrate astfel ca o limita de 8.5 asi poate fi depasita usor de McDonald.


Kei Nishikori - Mackenzie Mcdonald
Pronostic: MCDonald peste 8.5 asi Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Johnson a servit 26 de asi in primul tur cu Marterer, e adevarat intr-un meci cu 4 seturi lungi si cu un adversar care nu este atat de redutabil la retur ca Monfils.

Dar totusi, americanul a dat cate 8 asi in meciurile pierdute in 2 seturi cu Anderson la Cincinnati sau cu Popyrin la Winston-Salem, astfel cred ca-i este la indemana aceasta performanata si cu Monfils intr-un meci 3 din 5.

Reusita pronosticului depinde si de cat de echilibrat va fi meciul dar cred ca macar 1-2 seturi vor avea nevoie de prelungiri astfel ca limita poate fi depasita de Johnson si intr-un meci de doar 3 seturi.

Gael Monfils - Steve Johnson
Pronostic: Johnson peste 7.5 asi Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here