Ponturi tenis Roland Garros 04.06.2021

Scris de adrian198103/06/2021

Turneul de la Roland Garros continua iar vineri 04 iunie 2021 sunt programate o parte din meciurile din turul trei al competitiei masculine si al celei feminine. In acest articol gasesti cateva ponturi analizate de tipsterii nostri.

Pronosticuri tenis Roland Garros 04 iunie 2021

Casper Ruud – Alejandro Davidovich Fokina (ora 12:00) ponturi pariuri

Ruud joaca senzational pe zgura si este intr-o forma de zile mari, anul acesta pe aceasta suprafata are 17 victorii si doar 4 infrangeri iar dupa semifinala pierduta la Madrid la Berrettini a castigat 7 meciuri consecutive si si-a trecut in palmares titlul la Geneva.

Nici Fokina nu joaca rau dar este departe de nivelul norvegianului, s-a chinuit in turul 2 cu Zandschulp reusind pana la urma sa castige in 5 seturi.

Am mare incredere in Ruud, este in forma de zile mari, are un joc foarte bun pe zgura si nu cred ca Davidovich Fokina ii poate pune mari probleme, il vad castigand cel mult un set.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Casper Ruud – Alejandro Davidovich Fokina (ora 12:00)
Pronostic: 
Ruud(-1.5 sets)
Cota: 
1.61 @

Stefanos Tsitsipas – John Isner (ora 22:00) ponturi pariuri

O cota surprinzatoare pentru mine, dar probabil Betano a luat ca reper ultimul meci direct dintre cei doi de la inceputul anului cand Tsitsipas a castigat fara sa-si piarda serviciul.

S-au schimbat multe de atunci, acum se joaca pe zgura si break-urile vin mai usor, plus ca se joaca 3 seturi din 5 si sunt mult mai multe sanse de a face break pentru fiecare jucator.

In primele 2 meciuri din turneu, desi a castigat lejer, Tsitsipas a fost breakuit in fiecare, iar Isner a facut break in fiecare din cele 6 meciuri pe zgura jucate anul acesta. Asadar o cota foarte buna, care cred ca are sanse mari sa iese, pe macar un break reusit de Isner.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Stefanos Tsitsipas – John Isner (ora 22:00)
Pronostic: 
Isner – peste 0.5 break-uri
Cota: 
1.90 @

Tamara Zidansek – Katerina Siniakova (ora 12:00) ponturi pariuri

Zidansek joaca foarte bine aici la Roland Garros, a trecut de Bianca Andreescu in primul tur dupa un meci maraton, apoi a invins-o rapid pe Brengle in turul secund.

Siniakova a reusit un come-back de exceptie in turul 2 cu Kudermetova, intorcand decisivul de la 1-5, cu 6 game-uri castigate consecutiv. In primul tur, castigase tot cu 2-1 la seturi cu Bouzkova.

Cele doua s-au mai intalnit pana acum de 2 ore, ambele meciuri pe zura si de fiecare data a castigat Zidansek. Cred ca si de data aceasta are prima sansa, are un joc mult mai adaptat pentru aceasta suprafata si este si intr-o forma buna,
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Tamara Zidansek – Katerina Siniakova (ora 12:00)
Pronostic: 
victorie Zidansek
Cota: 
1.84 @

Victoria Azarenka – Madison Keys (ora 13:00) ponturi pariuri

Azarenka a aramas aceeasi jucatoare cu probleme la serviciu dar cu lovituri foarte puternice de pe fundul terenului. Le-a batut in primele 2 tururi pe Kuznetsova si Tauson, facand 9 respectiv 7 duble greseli in aceste meciuri.

Keys joaca foarte bine, de multe ori are un retur naprasnic si obliga adversarele la un serviciu bun. Asa apar si multe duble greseli, adversarele sale au comis 7 duble Dodin si 6 Fernandez.

Statistic sansele ca Azarenka sa faca macar 5 duble greseli sunt mari, estimez ca meciul va fi foarte echilibrat cu multe game-uri stranse, poate cu set decisiv, astfel ca sansele sa se comita mai multe duble greseli cresc.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Victoria Azarenka – Madison Keys (ora 13:00)
Pronostic: 
Azarenka – peste 4.5 duble greseli
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: