Ponturi tenis 05.02.2024

Scris de adrian198104/02/2024

Saptamana 05-11 februarie este cea in care se va juca Transylvania Open, turneul feminin de la Cluj-Napoca de 250 de puncte. Pe langa acesta, la fete se mai joaca curneul de 500 de puncte de la Abu Dhabi si un turneu de 125 d epuncte la Mumbai.

Si in circuitul ATP avem 3 turnee importante, la Cordoba pe zgura, la Marseille si la Dallas, ambele pe hard indoor. Asadar meciuri multe de pariat iar dintre acestea tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in acest articol cele mai bune ponturi din tenis din 05 februarie 2024.

Nadia Podoroska – Clara Tauson ponturi pariuri

Tauson are o revansa de luat pentur ca Podoroska a batut-o in singurul meci direct jucat anul trecut in calificari la Cleveland.

De data aceasta se joaca indoor, conditii in care Clara se simte foarte bine si in plus daneza traverseaza o forma de zile mari in antiteza cu Podoroska care are o perioada modesta.

Tauson vine de la Linz unde a jucat excelent si doar ghinionul a facut sa nu o bata si pe Ostapenko, cea care avea sa castige turneul, daneza conducand aproape tot meciul si chiar a ratat o minge de meci.

Podoroska a pierdut in 2 seturi scurte si cu Anisimova si cu Cristian iar tinand cont ca se joaca in sala, nu cred ca va scapa mai usor nici de data aceasta din meciul cu Tauson.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Nadia Podoroska – Clara Tauson
Pronostic: 
Tauson 2-0
Cota: 
1.55 @

Arantxa Rus – Greet Minnen ponturi pariuri

Minnen este o foarte buna jucatoare indoor si de aceea Rus, desi sta mai bine in clasamentul WTA, nu este considerata ca mare favorita in acest meci.

Serviciul belgiencei este unul bun, reuseste frecvent sa treaca de 3 asi pe meci, in 2024 a reusit macar 3 asi in fiecare meci jucat.

Suprafata este una rapida la Cluj-Napoca iar meciul se anunta destul de echilibrat, astfel ca Minnen anticipez ca va avea macar 10 game-uri de serviciu, timp suficient la dispozitie pentru a reusi sa atinga borna de 3 asi.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Arantxa Rus – Greet Minnen
Pronostic: 
Minnen peste 2.5 asi
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: