Ponturi tenis 05.05.2021

0

Meciuri tot mai spectaculoase avem in turneul mixt de la Madrid, atat in competitia masculina, cat si in cea feminina. Pentru ziua de miercuri, pe langa biletul zilei, va ofer inca 2 pronostic ce au mari sanse de a fi castigatoare la finalul zilei.

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Christian Garin este un jucator extrem de redutabil pe aceasta suprafata lenta, reusind deja sa iis adjudece un turneu in acest sezon, la Santiago. La Madrid il va intlani pe germanul Dominik Koepfer, jucator german aflat intr-o creste re de forma in acest sezon. Insa jocul sau este destul de inconstant, alternand lovutirile extrem de spectaculoase cu greselile nefortate copilaresti. Ma astept insa ca jucatorul chilean sa isi impuna jocul mult mai bine adaptat pe zgura si sa controleze cu autoritate schimburile de mingi, obtinand o victorie facila, la o diferenta semnificativa de game-uri.

C. Garin - D. Koepfer (ora 12:00)
Pronostic: C. Garin 2-0 Cota: 2.07

Click aici pentru a paria acest pronostic
Semifinalist in turneul de la Munchen, Casper Ruud este intr-o forma buna in aceste momente, iar la Madrid are parte de un meci relativ usor impotriva lui Yoshihito Nishioka. Chiar daca niponul l-a invins in primul tur pe Filip Krajinovic, acesta va avea o misiune mult mai grec impotriva lui Casper Ruud, norvegianul fiind un expert la acestei suprafete lente, in timp ce Nishioka prefera hard-ul, unde poate folosi in favoarea lui viteza loviturilor adversarilor. Asadar, consider ca norvegianul Ruud va controla in intregime acest si va obtine o victorie usoara, in minimum de seturi, la o diferenta semnificativa de game-uri.

C. Ruud - Y. Nishioka (ora 17:10)
Pronostic: C. Ruud & Sub 19.5 game-uri Cota: 1.88

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 64.6%
Castigate: 53/82
Sabalenka este jucatoare mai in forma si mai proaspata, a avut un parcurs lejer pana acum la Madrid in timp ce Mertens a avut doua meciuri dificile si foarte lungi, cu Rybakina si meciul maraton cu Halep. Sabalenka este jucatoarea mai valoroasa, mai in forma si mai proaspata si cred ca are prima sansa sa castige acest meci, mai ales ca are si ascendentul mral al ultimilor intalniri directe.

Aryna Sabalenka – Elise Mertens
Pronostic: victorie Sabalenka Cota: 1.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu cred ca Alcaraz va avea multe sanse in acest meci, cu siguranta va intra super motivat pe teren incercand sa dea totul dar nu cred ca Nadal va pierde multe game-uri, va forta atat cat este nevoie si va incerca sa termine cat mai repede pentru a-si conserva energia pentru duelurile urmatoare, probabil mult mai solicitante.

Rafael Nadal - Carlos Alcaraz
Pronostic: sub 20.5 game-uri Cota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here