Ponturi tenis Wimbledon 05.07.2021

Scris de adrian198105/07/2021

Prestigiosul turneu de la Wimbledon a intrat in saptamana a doua iar luni 05 iulie 2021 programeaza optimile de finala atat in competitia masculina cat si in cea feminina. Va prezentam mai jos cele mai bune ponturi ale zilei selectate de tipsterii nostri specializati in tenis.

Pronosticuri tenis 05 iulie 2021

Felix Auger Aliassime – Alexander Zverev ponturi pariuri

Zverev chiar daca a pierdut primul set cu Fritz, in tie break, a controlat meciul autoritar, fiind mereu in fata si avand mingi de break chiar si in cele 2 seturi care s-au dus in tie break. Germanul a jucat foarte bine si in tururile anterioare, cu Sandgren si Griekspoor.

Aliassime dupa ce finala de la Stuttgart si semifinala de la Halle, parca a obosit, a avut meci greu cu Ymer in turul 2 iar cu Kyrgios ar fi avut viata grea daca acesta nu abandona dupa 1-1 la seturi.

Zverev e mult mai experimentat si mai constant in joc, are rabdare si la ce nivel de joc a aratat pana acum cred ca va castiga meciul, mai mult de un set nu cred ca-i va lasa lui Aliassime.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Felix Auger Aliassime – Alexander Zverev
Pronostic: 
Zverev(-1.5 sets)
Cota: 
1.71 @

Karen Khachanov – Sebastian Korda ponturi pariuri

Dupa ce a inceput mai greu turneul, pierzand primul set si singurul din turneu in fata lui McDonald, Khachanov si-a ridicat mult nivelul de joc si a castigat autoritar, fara sa-si piarda serviciul, cu Gerasimov si Tiafoe, ultimul un bun jucator pe iarba care-l si eliminase pe Tsitsipas in primul tur.

Korda i-a eliminat pe de Minaur, Hoang si Evans dar in fiecare meci a aratat slabiciuni, pierzandu-si serviciu de mai multe ori. Totusi a facut meciuri bune, mai ales cu De Minaur si merita sa fie in optimi.

Merg pe mana lui Khachanov, il vad mult mai solid si mai stabil la serviciu si cu astea poate castiga chiar daca nu joaca senzational.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Karen Khachanov – Sebastian Korda
Pronostic: 
victorie Khachanov
Cota: 
1.90 @

Elena Rybakina – Aryna Sabalenka ponturi pariuri

Rybakina a servit excelent pana acum in cele 3 meciuri jucate la Wimbledon si asta a ajutat-o sa castige usor aceste meciuri, practic in 3 meciuri si-a pierdut o singura data serviciul.

Sabalenka nu e o experta a jucului pe iarba, la Berlin a fost invinsa de Keys iar la Eastbourne de Giorgi. A avut un meci greu in turul 2 cu Boulter care i-a luat primul set si a tinut-o in sah in decisiv cand doar cateva punte au intors soarta meciului.

O vad in stare pe Rybakina sa castige meciul, daca serviciul ii merge bine prinde curaj si isi poate etala jocul agresiv la retur. Un meci de 50-50 iar cota pe Rybakina e extrem de valoroasa.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Elena Rybakina – Aryna Sabalenka
Pronostic: 
victorie Rybakina
Cota: 
2.75 @

Cori Gauff – Angelique Kerber ponturi pariuri

Ma surprinde ca agentiile de pariuri o dau favorita pe Gauff, sigur e intr-o forma buna, joaca bine dar Kerber este fosta campioana aici la Wimbledon, in plus arata si o forma buna pe iarba, cu turneu castigat la Bad Homburg.

Kerber a avut meci greu in turul 2 cu Sorribes Tormo si s-a resimtit cumva in meciul urmator cand a cedat clar primul set cu Sasnovich. A demonstrat insa tarie de caracter, revenind si castigand urmatoarele 2 seturi cu 6-0,6-1.

Vad valoare pe aceasta cota pe victoria germancei, Gauff inca nu are maturitatea necesara sa contracareze jocul foarte variat pe iarba al Angeliquei.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cori Gauff – Angelique Kerber
Pronostic: 
victorie Kerber
Cota: 
2.15 @

Denis Shapovalov – Roberto Bautista-Agut ponturi pariuri

Tanarul canadian joaca din ce in ce mai bine la Wimbledon, dupa ce a trecut de Kohlschreiber dupa un meci maraton in primul tur, a beneficiat de retragerea lui Andujar si l-a executat pe Murray in turul 3, prestand un joc excelent.

Bautista a ajuns surprinzator in optimi asta pentru ca e un jucator care performeaza pe zfura. Totusi a reusit 3 meciuri bune cu Millman, Kekmanovic si Koepher si incearca sa reediteze performanta din 2019.

Il vad pe Shapovalov jucatorul mai in forma, are un joc agresiv care se potriveste foarte bine pe iarba si daca nu apar lucruri neprevazute, cred ca-l va invinge pe Bautista-Agust.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Denis Shapovalov – Roberto Bautista-Agut
Pronostic: 
victorie Shapovalov
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: