Ponturi tenis 05.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de marti 05 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 65.5%
Castigate: 57/87
Ramanathan are un an foarte bun, poate chiar cel mai bun din ultimii ani, are multe meciuri castigate pe hard si joaca bine pe aceasta suprafata.

Quiroz este pe locul 300 in lume ji joaca prepodnderent pe zgura, foarte putine turnee are jucate pe hard in ultimile luni. La ultimile turnee pe hard a pierdut de fiecare data din primul tur, cu jucatori modesti ca Nanda, King sau Ofner.

Daca nu vor fi evenimente speciale, Ramanathan ar trebui sa castige cu lejeritate acest meci, are toate variabilele de partea sa: valoarea, jocul mai bun pe hard, experienta si forma iar o victorie in minim de seturi ar fi un rezultat firesc.

Roberto Quiroz - Ramkumar Ramanathan
Pronostic: Ramanathan 2-0 Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gabriela Ruse isi continua parcursul bun pe care l-a avut in turneul de saptamana trecuta de la Chicago si ceva mai devreme la US Open. Romanca a trecut in primul tur al calificarilor de Douglas cu 7-5, 6-2.

Kerkhove a intrerupt prin victoria din primul tur al calificarilor cu Vickery, seria celor 5 infrangeri consecutive, toate pe hard si unele la jucatoare modeste.

Jocul Gabrielei Ruse este la un nivel destul de ridicat si se pare ca a fost adaptat si pe hard, romanca joaca entuziasmant si, in mod normal, daca va juca ca in ultimile 2 saptamani, va castiga in minim de seturi acest meci.

Gabriela Ruse - Lesley Kerkhove
Pronostic: Ruse 2-0 Cota: 1.76

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inglis joaca foarte buine in aceasta perioada, la Chicago saptamana trecuta a trecut de calificari si de turul 1 si a pierdut la Bencic in turul secund dar dupa ce i-a luat un set campioanei olimpice.

In primul tur de calificari de la Indian Wells a trecut in minim de seturi de Bolkvadze.

Parks e o tanara americanca care pana la meciul din primul tur al calificarilor cu Kung avea 8 infrangeri consecutive si multe dintre ele la jucatoare din afara top 300.

O vad pe Inglis jucatoarea mai buna, aflata in mare forma si cred ca va castiga acest meci la o diferenta de minim 3 gameuri.

Maddison Inglis - Alycia Parks
Pronostic: Inglis(-3.5 games) Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ilkel a jucat decent la US Open unde a trecut de cele 3 tururi de calificari invingand jucatori buni: Stebe, Verdasco si Lehecka, fiind invins de Molcan in primul tur de pe tablou.

Janvier este un jucator modest aflat pe locul 230 in lume, rezultatele sale din ultima vreme au fost modeste, in ultima luna a pierdut meciuri la Lehecka, Pouille, Stricker sau Viola.

Il vad favorit mare pe turcul Ilkel care are forma de partea sa, experienta dar si valoarea superioara.

Maxime Janvier - Cem Ilkel
Pronostic: victorie Ilkel Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here