Ponturi tenis 05.10.2022

Scris de adrian198105/10/2022

Saptamana 03-09 octombrie 2022 este una plina de tenis cu turnee ATP importante (Tokyo si Nur-Sultan) dar si cu doua turnee WTA tari (Monastir si Ostrava).

Daca mai adaugam si turneele challenger care se joaca rezulta o multime de meciuri zilnic, dintre care tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera ponturile lor de miercuri, 05 octombrie 2022.

Nick Kyrgios – Kamil Majchrzak ponturi pariuri

Kyrgios este probabil cel mai bun jucator la serviciu din circuit la aceasta ora iar primul lui serviciu este unul distrugator, foarte rare fiind punctele pierdute cu acesta.

Ca sa-si piarda primul serviciu trebuie, fie ca Nick sa rateze nefortat o minge usoara primita de la adversar, sie ca adversarul sa reuseasca o executie extraordinara.

In primul tur cu Tseng, australianul a servit aproape perfect cu primul, daca nu erau 3 greseli total copilaresti procentajul era de 95%. Nu-l vad pe Kamil Majchrzak mai bun la retur ca Tseng si cred ca vom vedea un procentaj de peste 81.5% puncte castigate de Kyrgios cu prima minge.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Nick Kyrgios – Kamil Majchrzak
Pronostic: 
Kyrgios peste 81.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Jack Sock – Alexis Gautier ponturi pariuri

Gautier este un jucator modest care rareori reuseste sa treaca de primele tururi ale turneelor challenger sau ITF pe care le joaca, de aceea ocupa si un modest loc 582 in clasamentul ATP.

Sock este aproape de top 100, are un joc foarte bun pe hard si in general pe suprafete rapide iar aceste conditii de joc indoor ii pun in valoare si mai mult jocul.

Diferenta de valoare intre cei doi este mare, Sock este si mai experimentat si nu cred ca se pune problema victoriei iar cota oferita de Favbet pentru 2-0 la seturi este un valuebet imens.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Jack Sock – Alexis Gautier
Pronostic: 
Sock 2-0
Cota: 
1.58 @

Claire Liu – Katerina Siniakova ponturi pariuri

Siniakova este in mare forma in acest final de sezon, a castigat turneul de la Portoroz iar in primul tur aici a trecut de Paquet dupa un meci care a fost foarte echilibrat in primul set.

Liu a pierdut de 2 ori la Potapova in ultima luna, plus doua infrangeri la Zheng si Liu la sfarsitul lunii septembrie iar in primul tur a trecut de Konjuh.

Consider ca Siniakova este jucatoarea mai buna si este in forma buna, ceea ce o face mare favorita in acest meci, pe care anticipez ca o sa-l castige.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Claire Liu – Katerina Siniakova
Pronostic: 
victorie Siniakova
Cota: 
1.65 @

Petra Kvitova – Paula Badosa ponturi pariuri

O limita destul de mica pentru primul set pentru ca ambele jucatoare sunt cunoscute in circuit pentru numarul mare de duble greseli pe care-l comit.

Kvitova a comis 5 duble in meciul din primul tur cu pera, dintre care 4 in primul set iar ultimul meci jucat de Badosa este cel cu Zheng de la Tokyo cand a comis 3 duble dintre care 2 in primul set.

Cele doua au jucat anul acesta la Wimbledon si Badosa a castigat cu 2-0 la seturi, meci in care s-au comis 8 duble greseli dintre care 6 in primul set. Cred ca sunt suficiente argumente pentru un pronostic de peste 3.5 duble greseli in primul set.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Petra Kvitova – Paula Badosa
Pronostic: 
primul set – peste 3.5 duble greseli
Cota: 
1.70 @

Shelby Rogers – Barbora Krejcikova ponturi pariuri

Krejcikova a facut un turneu de exceptie la Tallinn unde a castigat titlul pierzand un singur set toata saptamana si invingand-o pe Kontaveit in finala.

Jucatoarea din Cehia a reusit sa serveasca excelent la Tallinn, a avut procentaje de reusita la punctele jucate cu primul serviciu, peste 70.5 in toate cele 5 meciuri castigate.

Rogers nu este o jucatoare grozava la retur iar daca Krejcikova va reusi sa serveasca la fel ca saptamana trecuta, sansele sa-si castige macar 71% din punctele jucate cu prima minge, sunt mari.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Shelby Rogers – Barbora Krejcikova
Pronostic: 
Krejcikova peste 70.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Denis Shapovalov – Rio Noguchi ponturi pariuri

Denis Shapovalov a inceput perfect turneul de la Tokyo, cu o victorie clara la Steve Johnson, caruia nu i-a oferit nicio sansa de break.

Rio Noguchi, locul al 291-lea ATP, este posesor al unei invitatii din partea organizator, insa el cu siguranta nu poate sa faca fata avanlansei de lovituri propusa de canadian.

Ma astept astfel la un nou succes in minimum de seturi pentru Shapovalov, la o diferenta considerabila de game-uri, diferenta de consistenta in joc fiind una considerabila.
Denis Shapovalov – Rio Noguchi
Pronostic: 
Denis Shapovalov & Sub 20.5 game-uri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: