Ponturi tenis 06.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de miercuri 06 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 65.5%
Castigate: 57/87
Se intalnesc doua jucatoare cu un serviciu mediocru, mai ales Hontana care este si foarte scunda iar serviciul ei este unul demn de competitia junioarelor.

Nici paolini nu sta mai bine, sigur reuseste sa puna primul serviciu de cele mai multe ori dar acesta este unu fara forta si practic nu exista avantajul serviciului nici in cazul ei.

In conditiile astea, ma astept la foarte multe breakuri si daca meciul va fi unul echilibrat si cat de cat lung, limita de 7.5 breakuri poate fi depasita cu usurinta.

Mai Hontama - Jasmine Paolini
Pronostic: peste 7.5 breakuri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 2 ori in acest an, prima data la challengerul de la Cary, Kozlov a castigat cu 2-1 la seturi si cealalta intalnire a avut loc la challengerul de la Lexington, tot Kozlov a invins dupa 2 tie breakuri.

Kozlov este in forma, a castigat turneul challenger de la Columbus dar aici in primul tur de calificari a avut un meci greu cu Jung.

Eubanks i-a tinut piept lui Harris la San Jose, si chiar i-a luat un set, a trecut lejer in primul tur de calificari de Geerts si nu va fi usor de invins.

Intr-un meci cu 2 jucatori in forma, care mereu au facut meciuri lungi, consider ca peste 20.5 gameuri este un pariu sigur, e nevoie ca doar un set sa intre in prelungiri si pontul este aproape castigator.

Stefan Kozlov - Christopher Eubanks
Pronostic: peste 20.5 games Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here