Ponturi tenis 07.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de joi 07 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 66%
Castigate: 64/97
Querrey n-a mai castigat un meci de la Wimbledon din 30 iunie, insa desi a pierdut ultimile 6 meciuri, in majoritatea nu a jucat rau iar cu Nishikori la Washington si Zverev la US Open nu prea putea emite pretentii.

Altmaier a jucat excusiv pe zgura anul acesta, pe hard doar la Miami a jucat si a pierdut in primul tur iar pe iarba doar la Halle si Wimbledon. In rest a participat la turnee pe zgura unde a reusit performante acceptabile tinand cont de locul sau in clasament.

Cred ca acesta este meciul in care Querrey va rupe seria infrangerilor, Altmaier nu cred ca poate sa-l bata pe hard.

Daniel Altmaier - Sam Querrey
Pronostic: victorie Querrey Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
O limita la procentajul de reusita al primului serviciu servit de Vondrousova care ma astept sa mai creasca pana la ora meciului. Sigur, limita este justificata tinand cont de cum a servit jucatoarea din Cehia la utlimul turneu la care a participat.

La Chicago Vondrousova a avut urmatoarele procentaje la primul serviciu: 55% cu Tomljanovic, 49% cu Pavlyuchenkova, 58% cu Teichmann si 42% cu Collins, acesta din urma fiind un meci dezstruos la serviciu pe care, surprinzator l-a castigat.

Am convingerea ca la acest turneu lucrurile vor sta diferit pentru Vondrousova, cred ca va reveni la un ritm la serviciu cu care ne-a obisnuit in circuit si va depasi limita aceasta propusa de Superbet.

Marketa Vondrousova - Viktorija Golubic
Pronostic: Vondrousova peste 52.5% primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Konjuh a revenit incet incet la forma pe care o avea inainte de accidentare si a ajuns la un nivel de joc destul de ridicat care-i permite sa se lupte de la egal la egal cu cele mai bune jucatoare din circuit.

Schmiedlova este o jucatoare foarte agresiva la retur si acest lucru face pariul unul riscant insa in ultima vreme aceasta pare iesita din forma pierzand meciuri cu jucatoare ca Bondar sau Dyiaz.

Chiar daca Schmiedlova, in zilele bune, este redutabila la retur, cred ca Konjuh are un serviciu percutant care-i va permite sa-si faca majoritatea punctelor jucate cu prima minge.

Anna-Karolina Schmiedlova - Ana Konjuh
Pronostic: Konjuh peste 57.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci care anticipez ca va fi unul foarte echilibrat pentru ca ambele joaca bine cu serviciul si probabil nu vor fi facute multe breakuri. Mai mult, doua din cele 3 intalniri directe au fost echilibrate, unul de 3 seturi si celalat cu ambele seturi in prelungiri.

Un set cu prelungiri ar fi sufficient ca pariul sa fie castigator si cred ca Flipkens care este outsider, poate sa duca cel putin un set echilibrat. Belgianca a a vut 2 meciuri foarte disputate in calificari si cred ca e acomodata la conditiile de joc.

Probabil ca Garcia va castiga, si posibil chiar in minim de seturi dar am convingerea ca Flipkens va fi in stare sa duca macar un set in prelungiri sis a faca pontul castigator.

Caroline Garcia - Kirsten Flipkens
Pronostic: peste 20.5 games Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here