Ponturi tenis 08.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de vineri 08 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 65.2%
Castigate: 58/89
O cota nesperata cu care deschide Superbet acest meci si extrem de valoroasa pentru ca, in opinia mea, Emma Raducanu este favorita la castigarea acestu turneu dupa ce a castigat US Open intr-o maniera de mare campioana, fara sa cedeze vreun set.

Nu vad ce s-a schimbat de la US Open pana acum, ba mai mult tanara sportiva britanica este motivata sa arate ca victoria de la US Open n-a fost un accident si cu siguranta va da totul pentru un rezultat bun si aici la Indian Wells.

Sasnovich nu este o jucatoare care sa poata face surpriza, imi aduc aminte meciul cu Irina Begu de la Cleveland pierdut in minim de seturi sau partidele cu Rybakina in care, la fel, n-a putut face mare lucru.

Emma Raducanu - Aliaksandra Sasnovich
Pronostic: Raducanu 2-0 Cota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca in ultima vreme Azarenka a avut cateva meciuri in care serviciul i-a functionat mizerabil, eu cred ca ramane una din jucatoarele de top din circuit la acest capitol.

Meciuri precum cel cu Sabalenka de la Montreal sau cu Barty de la Cincinnati cand a avut o eficienta la punctele jucate cu primul serviciu de doar 49% cred ca nu se vor repeta curand, Vika serveste puternic si daca intra primul in teren in majoritatea cazurilor punctul e castigat.

Linette este o jucatoare decenta la retur dar as zice ca se descurca mai bine pe serviciul 2 al adversarelor cand poate returna agresiv si prelua controlul schimburilor. Pe servicii puternice returneaza cum poate, de multe ori scurt si inalt si poate castiga punctele doar prin greseli ale adversarei.

Magda Linette - Victoria Azarenka
Pronostic: Azarenka peste 62.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Iga Swiatek este jucatoare de top 5 si se mentine de ceva timp intre cele mai bune jucatoare ale lumii asta pentru ca joaca constant bine la toate turneele la care participa.

Martic nu traverseaza o perioada prea buna, are peste 4 luni de cand n-a mai legat 2 victorii la rand si chiar daca in primul tur a trecut de Volynets, meciul n-a fost unul usor ci foarte echilibrat.

Anticipez un meci care va merge intr-o singura directie, Swiatek are un serviciu foarte bun si asta ii da siguranta, nu cred ca Martic va reusi s-o deranjeze prea mult cu returul, astfel ca o victorie in minim de seturi pentru nr. 4 mondial este destul de previzibila.

Petra Martic - Iga Swiatek
Pronostic: Swiatek 2-0 Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci intre doua jucatoare campioane la breakuri, asta pentru ca ambele au un serviciu modest dar sunt foarte agresive si combative la reetur.

Mertens a avut primul tur liber aici dar in ultimul meci jucat, cu Collins la Chicago a fost breakuita de 7 ori si a reusit si ea 4 breakuri desi meciul s-a incheiat in 2 seturi scurte, fara prelungiri.

Paolini a jucat cu Hontama in primul tur, reusind sa-i faca break de 5 ori, japoneza a ramas insa datoare reusind doar 2 breakuri desi meciul s-a incheiat in 3 seturi.

Ma astept la o ploaie de breakuri in acest meci care, daca Paolini nu face un meci slab, se poate duce in 3 seturi. Oricum limita de 7.5 breakuri poate fi depasita usor si daca Mertens castiga cu 2-0 la seturi.

Elise Mertens - Jasmine Paolini
Pronostic: peste 7.5 breakuri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here