Ponturi tenis 10.05.2021

0

Turneul mixt (ATP si WTA) de la Roma a luat startul si luni 10 mai sunt programate o multime de meciuri feminine si masculine din turul 1. Inspirati-va din ponturile propuse de noi si plasati-va pariurile! Cotele sunt atractive.

Pronosticuri tenis 10 mai 2021

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 70.7%
Castigate: 58/82
In primul tur al turneului masters de la Roma se intalnesc doi jucatori cu parcursuri diferite in sezonul de zgura din ultima luna. Pe de o parte americanul Fritz care desi a jucat semifinale la Cagliari apoi a pierdut in primul tur la Monte Carlo si Madrid iar pe de alta parte britanicul Evans care a jucat excelent la Monte Carlo ajungand in semifinale si invingandu-l pe Djokovic si la Madrid. Daca pe hard meciul ar fi echilibrat, pe zgura lenta de la Roma, Evand are de departe prima sansa fiind jucatorul mai in forma si mai bun pe aceasta suprafata. Cota are mare valoare.

Daniel Evans - Taylor Harry Fritz (ora 11:00)
Pronostic: Evans Cota: 1.66Nu cred ca sunt motive ca Sakkari sa fie favorita atat de clar, precum o arata cotele. Hercog are deja 2 meciuri castigate aici la Roma, in calificari cu Bronzetti si Errani si este deja acomodata la conditiile de joc. Mai mult, zlovena se descurca decent pe zgura, a castigat un turneu ITF in acest an, a jucat bine si la Madrid castigand cu Wang si Pera. Singurul meci direct dintre cele doua a fost castigat de Hercog, la Istanbul pe zgura in 2018. E drept, Sakkari este jucatoarea mai valoroasa si probabil va castiga acest meci dar cred ca va avea ceva de furca cu Hercog.

Maria Sakkari - Polona Hercog (ora 15:30)
Pronostic: Hercog(+5.5 games) Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci intre doi jucatori cunoscuti in circuit pentru serviciul lor redutabil. Tanarul cazac Bublik traverseaza cea mai buna perioada din cariera, vine dupa un turneu excelent facut la Madrid unde s-a oprit in sferturi si a impresionat in primul rand cu serviciul sau puternic servind in medie in jur de 5 asi pe set. Pe Cilic il cunoaste toata lumea, un jucator impresionant la serviciu, este in forma buna, la Estoril, ultimul sau turneu jucat a reusit sa ajunga pana in semifinale. Ma astept la un meci echilibrat, posibil de 3 seturi, bazat pe jocul la serviciu in care inevitabil se vor servi multi asi.

Marin Cilic - Alexander Bublik (ora 17:00)
Pronostic: total asi - peste 15.5 Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here