Ponturi tenis 10.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de duminica 10 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 65.5%
Castigate: 57/87
Este diferenta mare de valoare intre cele doua jucatoare, Pegula este foarte aproape de top 20 si cu siguranta isi doreste chiar mai mult decat atat.

Paolini a reusit un turneu extraordinar la Portoroz dupa care a dezamagit la Chicago iar aici a acces pe tablou ca lucky looser dup ace a pierdut la Kozlova in calificari.

Pegula a trecut lejer de Stephens in turul second si cred ca nu se va putea impiedica de Paolini care cu siguranta nu este la cel mai inalt nivel fizic dupa ce a jucat 4 meciuri de la inceputul saptamanii, ultimul de aproape 3 ore cu Mertens.

Jasmine Paolini - Jessica Pegula
Pronostic: Pegula 2-0 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Superbet deschide pariurile speciale cu aceeasi linie la punctele castigate din primul serviciu atat pentru Murray cat si pentru Alcaraz, gresit din punctul meu de vedere pentru ca Murray are un prim serviciu mult mai percutant si face punctele mai usor cu acesta.

Alcaraz este un jucator bun la serviciu insa castiga, de regula, punctele in joc si nu direct cu serviciul pentru ca statura nu-i permita sa aiba un prim serviciu decisiv.

De aceea cred ca spaniolului ii va fi greu castige aproape 3 sferturi din punctele jucate cu primul, mai ales ca Murray este un jucator foarte bun la retur.

Carlos Alcaraz - Andy Murray
Pronostic: Alcaraz sub 73.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Am mare incredere in serviciul polonezei Swiatek, in primul meci de aici de la Indian Wells a servit excelent cu Martic si asta i-a facut partida usoara.

Ma astept totusi la o replica mai buna de la Kudermetova care a facut si ea un meci aproape perfect cu Samsonova dovedint in multe momente agresivitate dusa poate la extrem la retur.

Probabil tot asa va avea si acum planul de joc rusoaica, doar ca Swiatek serveste mult mai bine decat Samsonova si daca nu prinde o zi proasta la serviciu, cum s-a mai intamplat, nu va pierde multe puncte jucate cu primul.

Veronika Kudermetova - Iga Swiatek
Pronostic: Swiatek peste 64.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here