Ponturi tenis 11.10.2021

Scris de adrian198111/10/2021

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de luni 11 octombrie 2021.

Barbora Krejcikova – Amanda Anisimova ponturi pariuri

Niciuna dintre cele doua jucatoare nu este recunoscuta in circuit pentru serviciul puternic si numarul de asi reusiti, ba din contra, ambele sunt bune la jocul din spatele terenului.

Krejcikova are o medie de cca. 2 asi pe set, e adevarat ca sunt si meciuri in care reuseste mai multi asi cum este cel cu Muguruza de la US Open dar si multe meciuri in care este sub aceasta medie. In meciul din turul 2 cu Dyiaz a reusit 7 asi in cele 3 seturi jucate.

Anisimova sta mult mai slab la acest capitol, rareori reuseste mai mult de 3 asi intr-un meci, si s-a intamplat deja asta in meciul din turul doi cu Giorgi. Cred ca sunt premise serioase sa vedem un meci in care se servesc cel mult 9 asi.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Barbora Krejcikova – Amanda Anisimova
Pronostic: 
sub 9.5 asi
Cota: 
1.55 @

Denis Shapovalov – Aslan Karatsev ponturi pariuri

Karatsev oscileaza la serviciu, are meciuri modeste in care are eficacitate la punctele castigate cu primul serviciu de 50% sau mai putin dar si meciuri excelente cand reuseste procentaje de peste 80%.

Unul din meciurile reusite a fost cel din turul 2 jucat cu Caruso in care Karatsev a castigat 21 din cele 23 de puncta jucate cu primul serviciu, un procentaj de 91% cum doar marii big server reusesc.

Acesta este cred si motivul pentru care limita este atat de sus, eu am alta parere, nu-l vad per us repetand performanta cu Shapovalov, canadianul chiar daca nu exceleaza, este totusi decent la retur. In plus cu siguranta vor mai aparea si erori ale rusului astfel ca nu cred ca va reusi sa-si castige mai mult de 3 sferturi din punctele jucate cu primul.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Denis Shapovalov – Aslan Karatsev
Pronostic: 
Karatsev sub 76.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Anna Kalinskaya – Viktorija Golubic ponturi pariuri

Golubic a facut 2 victime de mare clasa pana acum la indian Wells, Vondrousova si Sakkari, doua jucatoare foarte bune si care erau si in forma mare.

Golubic, insa, a jucat extraordinar in multe momente din aceste 2 meciuri si a meritat pe deplin victoriile. Kalinskaya a jucat calificari iar pe tabou a avut 2 meciuri accesibile cu Liu si Sorribes Tormo.

Cele doua s-au intalnit anul acesta, tot pe hard, la Montreal, Golubic impunandu-se cu 6-2, 6-4. Probabil nu va fi la fel de usor astazi dar nu vad cum Golubic ar putea rata sansa de a merge mai departe.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Anna Kalinskaya – Viktorija Golubic
Pronostic: 
victorie Golubic
Cota: 
1.70 @

Anett Kontaveit – Bianca Andreescu ponturi pariuri

O cota foarte buna propusa de Superbet pentru acest pronostic care cred eu ca este unul destul de sigur pentru ca Kontaveit traverseaza poate cea mai buna forma a sa din ultimii ani. Dupa ce a castigat fara sa piarda set turneul pe hard de la Ostrava, estonianca s-a retras de la Chicago tocmai pentru a se mentine proaspata fizic la acest turneu.

In primul meci jucat la Indian Wells, Kontaveit a castigat lejer cu Trevisan care s-a retras la scorul de 6-3, 5-2 pentru Kontaveit.

Andreescu nu rupe gura targului in ultimul timp, dupa US Open a jucat doar la Chicaho saptamana trecuta unde a pierdut cu 2-0 la Rogers. Aici in primul tur a trecut greu, dupa un meci de aproape 3 ore de Riske.

O vad mare favorita pe Kontaveit care este mai in forma, are un nivel ridicat de joc si a mai batut-o pe Andreescu o data anul acesta, pe iarba la Eastbourne cu un dublu 6-3.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Anett Kontaveit – Bianca Andreescu
Pronostic: 
victorie Kontaveit
Cota: 
1.65 @

Karolina Pliskova – Beatriz Haddad Maia ponturi pariuri

Cand joci impotriva lui Pliskova sansele sa faci duble greseli creste mult pentru ca daca te expui cu un serviciu doi moale la returul devastator al Pliskovei, sansele sa faci punctul sunt nule.

Haddad Maia are oricum un serviciu predispus la duble greseli, a comis 2 in turul secund cu Sheriff unde ajunsese ca lucky looser dupa ce pierduse in calificari la Arconada, meci in care a comis tot 2 duble.

In primul tur de calificari, cu Stefanini, Haddad Maia a comis 4 duble iar la Chicago in infrangerea cu Dart, tot 4. Cred ca intr-un meci cu Pliskova sansele sa comita cel putin 3 duble greseli sunt destul de mari.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Karolina Pliskova – Beatriz Haddad Maia
Pronostic: 
Haddad Maia peste 2.5 duble greseli
Cota: 
1.85 @

Lloyd Harris – Casper Ruud ponturi pariuri

Aleg aceasta limita inferioara de la Fortuna pentru numarul de asi plecand de la ideea ca meciul va fi unul foarte echilibrat care, poate, va avea nevoie de un set decisiv.

In aceste conditii, probabilitatea sa se serveasca multi asi creste iar limita aceasta poate fi depasita cu usurinta. Harris este un jucator care poate servi 3-4 asi pe set cu usurinta iar Ruud, chiar daca nu exceleaza la acest capitol, are si el meciuri in care reuseste 3-4 asi.

Ma bazez pe serviciul lui Harris care poate face diferenta si chiar daca cota nu este una atractiva, pariul mi se pare destul de sigur si cred ca merita jucat.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Lloyd Harris – Casper Ruud
Pronostic: 
peste 8.5 asi
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: