Ponturi tenis 12.06.2024

Scris de adrian198111/06/2024

Prima saptamana de dupa Roland Garros este saptamana in care debuteaza sezonul de iarba si vom avea 4 turnee importante: ATP Stuttgart, WTA Nottingham si turneul mixt ATP + WTA de la S-Hertogenbosch.

Suntem la datorie si analizam zilnic toate meciurile iar pentru ziua de miercuri am selectat cateva dintre partide si va oferim cele mai bune ponturi din tenis din 12 iunie 2024.

Heather Watson – Karolina Pliskova ponturi pariuri

Iarba este o suprafata pe care multe dintre jucatoare risca mult cu serviciu pentru ca le aduce punctele usor, iar Pliskova este una dintre aceste jucatoare.

Nu numai pe iarba Pliskova comite multe duble greseli, dar pe aceasta suprafata este si tentatia mai mare de a risca serviciul secund si s-a vazut asta si in primul meci din sezon jucat de Karolina pe iarba luni cand desi a castigat destul de usor (6-4, 6-4) a comis 7 duble greseli.

Watson serveste mai ingrijit, rareori atinge 5 duble greseli si atunci cand meciul este lung si echilibrat si de aceea ma astept ca prima care o sa atinga borna de 4 duble in acest joc sa fie Pliskova.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Heather Watson – Karolina Pliskova
Pronostic: 
Primul la 4 duble greseli – Pliskova
Cota: 
1.50 @

Gijs Brouwer – Adrian Mannarino ponturi pariuri

Brower este un jucator bun pe iarba si tocmai de aceea cotele sunt destul de echilibrate in contrast cu diferenta clara de locuri in clasament: Brower locul 232 – Mannarino locul 21.

Cu toate astea am incredere in abilitatile lui Mannarino care este un jucator foarte indemanatic care stie sa joace pe iarba, nu intamplator anul trecut a avut 12 victorii si 4 infrangeri pe aceasta suprafata si un trofeu castigat la Newport.

Este posibil sa nu fie un meci usor si Brower care fara sa serveasca neaparat puternic isi face cu usurinta game-urile de serviciu, sa stea aproape si poate chiar sa ia un set dar la final valoarea lui Mannarino cred ca va fi decisiva si francezul va castiga meciul.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Gijs Brouwer – Adrian Mannarino
Pronostic: 
Victorie Mannarino
Cota: 
1.65 @

Naomi Osaka – Suzan Lamens ponturi pariuri

Osaka este in mare forma, dupa ce la Roland Garros a scapat printre degete victoria cu mare campioana Iga Swiatek iar aici in primul tur a demolat-o pe Mertens fara sa-si cedeze serviciul.

Cu Mertens Osaka a servit fantastic, e adevarat ca suprafata foarte rapida o ajuta, nipona si-a castigat 28 din cele 31 de puncte jucate cu primul serviciu si a terminat cu 7 asi.

Lamens a castigat cu Pera primul meci pe iarba din cariera la senioare, ea joaca in general pe zgura la nivel de turnee mici si nu cred ca va gasi solutii pentru serviciul japonezei.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Naomi Osaka – Suzan Lamens
Pronostic: 
Osaka peste 77.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Ugo Humbert – Arthur Fils ponturi pariuri

E 2-0 h2h Humbert, cu victorii la Cincinnati și Bordeaux, așadar azi va fi prima întâlnire pe iarba.

Fils nu i-a oferit nicio minge de break lui Cazaux în primul tur, având 79% pe primul și 55% pe al doilea serviciu. În plus, a câștigat 10 din cele 11 veniri la fileu.

Humbert a avut un prim tur liber, fiind favorit 3 la Hertogenbosch, așadar putem avem un meci echilibrat, în care cei doi pot sta foarte ușor la adăpostul serviciului. Merg pe un prim set decis la tiebreak, având în vedere ca pe suprafața asta e nevoie de ceva mai mult pentru a puncta la retur, capitol la care cei doi nu excelează.
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Ugo Humbert – Arthur Fils
Pronostic: 
Tiebreak în primul set
Cota: 
3.80 @

Hamad Medjedovic – Alexander Bublik ponturi pariuri

Bublik a câștigat la Halle anul trecut și a continuat cu optimi la Wimbledon, fiind unul dintre cei care se simt bine pe această suprafață. Kazahul se bazează pe un serviciu puternic și bine plasat, riscându-l pe al doilea în majoritatea cazurilor, pentru a putea închide punctele în 2-3 timpi, cu veniri la fileu.

Azi îl va întâlni pe Medjedovic, un jucător tânăr fără prea multa experienta pe suprafața asta, însă al cărui joc se pliază bine pe rapid. La fel ca Bublik, sarbul închide repede punctele de pe ambele părți, iar asta a fost decisiv cu Maroszan în primul tur. A salvat 7/7 mingi de break și probabil procentajele vor fi asemănătoare și azi, având în vedere ca Alex rareori prinde game-uri bune la retur.
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Hamad Medjedovic – Alexander Bublik
Pronostic: 
Tiebreak în primul set
Cota: 
3.00 @
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
15 din 17
PROCENTAJ
88%
UNITĂȚI
+1197
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: