Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92 13.08.2020

Scris de Tennis.tipster.9213/08/2020

Pe langa meciurile romancelor din turneul de la Praga, ziua de joi propune inca cateva meciuri interesante in turneele feminine, atat la Praga, cat si la Lexington, SUA, printre care si duelul dintre surorile Williams. Va propun spre analiza 2 partide care pot aduce un profit substantial pentru aceasta zi de joi, 13 august.

Pronosticuri tenis 13 august 2020

E. Bouchard – T. Zidansek ponturi pariuri

Canadianca Eugenie Bouchard a dat semne de revenire la o forma mai buna in partida din primul tur de la Praga impotriva Veronikai Kudermetova, pe care a invins-o extrem de clar. In turul secund o va intalni pe slovena Tamara Zidansek, castigatoarea probei de dublu a turneului de la Palermo, alaturi de olandeza Arantxa Rus. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, anul trecut pe iarba de la Wimbledon, cand Zidansek a castigat cu 8-6. Insa Bouchard pare sa fi revenit mult mai montata in circuit dupa aceasta pauza competitionala, aratand un tenis foarte ingrijit in primul tur. Daca continua in aceeasi serie, o vad castigand usor si aceasta partida, iar cota este una foarte buna.
E. Bouchard – T. Zidansek
Pronostic: 
E. Bouchard
Cota: 
2.15 @

C.C. Bellis – J. Pegula ponturi pariuri

Duelul 100% american dintre Catherine Bellis si Jessica Pegula din turneul de la Lexington se anunta unul spectaculos si echilibrat, precum o arata si cotele caselor de pariuri. Va fi a 2-a confruntare directa dintre cele doua, precedenta avand loc la inceputul acestui an, tot pe suprafata dura, la Auckaland, unde Jessica Pegula s-a impus clar, cu 2-0 la seturi. Am urmarit meciurile precedente ale acesteia in acest turneu, inclusiv in proba de dublu, iar forma ei pare una buna in aceste momente. Tanara Bellis, desi a trecut usor in primul tur de Francesca Di Lorenzo, ma astept sa aiba o misiune mult mai dificila impotriva compatrioatei sale, iar victoria Jessicai Pegula consider ca poate aduce un profit frumos.
C.C. Bellis – J. Pegula
Pronostic: 
J. Pegula
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: