Ponturi tenis 13.10.2021

0

Unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului, in afara celor de la grand slam, are loc in aceasta perioada la Indian Wells. Cei mai buni jucatori din circuitul masculin si cele mai in forma jucatoare din intrecerea feminina se infrunta pentru a cuceri trofeul prestigiosului turneu. Avem asadar o multime de meciuri foarte interesante in fiecare zi iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera, in acest articol, ponturile lor de miercuri, 13 octombrie 2021.

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 63.9%
Castigate: 46/72
Chiar daca Ostapenko a facut un meci la serviciu foarte bun cu Swiatek fiind breakuita doar de 2 ori, cred ca de data aceastam cu Rogers, va fi mult mai dificil pentru ca Rogers a aratat ca sta foarte bine la jocul din spatele terenului.

In meciul cu Fernandez Rogers a aratat slabiciuni pe propriul serviciu find breakuita de 4 ori iar Ostapenko ste o jucatoare cu un retur de exceptie si cu siguranta va reusi sa puna multe probleme la retur.

Ma astept la un meci echilibrat in care se vor castiga multe gameuri la retur pentru ca ambele jucatoare sunt foarte abile la jocul din teren si au demonstrat pana acum ca au dese sincope la serviciu.

Shelby Rogers - Jelena Ostapenko
Pronostic: peste 6.5 breakuri Cota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tommy Paul pare sa traverseze forma anului aici la Indian Wells, a castigat cu Lopez si lajovic in minim de seturi in primele 2 tururi iar cu Rublev in turul 3 a facut probabil cel mai bun meci al sau din acest sezon.

Norrie pare sa-si mai fi pierdut din forma si prospetimea fizica de la San Jose, a avut 2 meciuri grele si lungi aici cu Sandgren si Bautista si probabil acestea l-au afectat din punct de vedere fizic.

Cei doi au jucat la inceputul acestui an la Melbourne si Paul a castigat in 3 seturi. Il vad cu sanse si in acest meci dar pentru siguranta aleg acest handicap foarte bun oferit de Superbet.

Tommy Paul - Cameron Norrie
Pronostic: Paul(+4.5 games) Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
O cota buna oferita pe aceasta limita superioara de asi pentru ca eu cred ca in aceasta partida sansele sa se serveasca multi asi sunt reduse. Asta pentru ca niciunul dintre cei doi nu poseda un serviciu foarte puternic.

Schwartzman a avut 2 meciuri de 3 seturi pana acum in turneu, cu Cressy a servit 4 asi iar cu evans doar 3. De partea cealalta, Ruud a pus 5 asi cu Carballes Baena si doar 2 cu Harris.

la asta se adauga si faptul ambii sunt foarte combativi la retur, se intind dupa orice nimge si de multe ori posibilii asi sunt anulati pentru ca agata mingea cu varful rachetei chiar daca plasamentul este unul bun.

Diego Schwartzman - Casper Ruud
Pronostic: sub 8.5 asi Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here