Ponturi tenis 14.05.2021

1

Turneul de la Roma a ajuns in faza sferturilor de finala care se vor disputa vineri 14 mai 2021. Avem meciuri foarte interesante atat in competitia masculina cat si in cea feminina. Va oferim pronosticuri la cote foarte bune, jucati-le impreuna cu noi!

Pronosticuri tenis 14 mai 2021

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Nu sunt multe de analizat la acest meci, practic mare parte din ceea ce o sa se intample depinde de serviciul lui Opelka. Daca americanul va servi ca pana acum, Del Bonis va avea doar sansa tie-breakurilor unde sa fie inspirat sau sa profite de mici erori ale adevrsarului.

Del Bonis este la randul sau un jucator decent pe propriul serviciu, serveste eficient si stie sa-si construiasca punctele chiar daca nu serveste prea multi asi.

Probabil vor fi foarte putine break-uri in acest meci (daca vor fi), ma astept la seturi lungi, probabil minim un tie-break, un prim set cu prelungiri fiind foarte probabil.

Federico Del Bonis - Reilly Opelka (ora 11:00)
Pronostic: primul set: peste 10.5 games Cota: 2.22

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci cat o finala intre probabil cei mai buni jucatori ai momentului pe zgura. Djokovic este in crestere de forma dar totusi nu este la nivelul sau maxim in timp ce Tsitsipas pare ca a trecut peste sincopa din meciul cu Ruud de la Madrid.

Un astfel de meci nu poate fi decat unul foarte echilibrat, la fel cum a fost cel de anul trecut de la Roland Garros cand sarbul a castigat cu 3-2 la seturi. Foarte posibil sa vedem set decisiv si aici si multe game-uri decise la avantaj.

La o asa incarcatura emotionala ambii jucatori vor da totul la serviciu, cu siguranta vom avea multi asi si duble greseli mai ales daca meciul va fi unul lung, de uzura, asa cum se prefigureaza.

Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas (ora 14:30)
Pronostic: total asi & duble greseli: peste 8.5 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here