Ponturi tenis 15.06.2024

Scris de adrian198115/06/2024

Prima saptamana de dupa Roland Garros este saptamana in care debuteaza sezonul de iarba si vom avea 4 turnee importante: ATP Stuttgart, WTA Nottingham si turneul mixt ATP + WTA de la S-Hertogenbosch.

Pentru sambata am analizat si calificarile de la Halle, Londra si Berlin si va oferim cele mai bune ponturi din tenis din data de 15 iunie 2024.

Ella Seidel – Emina Bektas ponturi pariuri

Bektas merge in calificari la Berlin dupa ce la S-Hertogenbosch a batut-o pe Blinkova si a pierdut dupa o lupta stransa cu Alexandrova.

Americanca este asadar adaptata la conditiile de joc pe iarba in contrast cu adversara sa Seidel care este la primul meci din sezon pe aceasta suprafata.

Seidel nu s-a descurcat grozav nici pe hard si zgura si rezultatele slabe n-au ajutat-o sa creasca mai sus de locul 160 WTA.

Mai experiementata, poate si putin mai valoroasa, deja acomodata pe iarba apreciez ca Bektas are de departe prima sansa la victorie in acest meci.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Ella Seidel – Emina Bektas
Pronostic: 
Victorie Bektas
Cota: 
1.53

James Duckworth – Aslan Karatesev ponturi pariuri

Duckworth a ajuns rapid la Halle pentru ca saptamana aceasta a jucat la Stuttgart, tot pe iarba, si a facut-o foarte bine ajungand in sferturile de finala.

Australianul a reusit 4 victorii la Stuttgart pentru ca a pornit din calificari si chiar infrangerea cu Berrettini din sferturi a fost una la limita la diferenta de 1 break in fiecare set.

Karatsev este la primul meci pe iarba din 2024, el a jucat extrem de putin in acest sezon, doar 5 meciuri dintre care 4 pierdute.

Deja intrat in ritm de competitie, cu abilitati bune la jocul pe iarba, cu forma in crestere, apreciez ca Duckworth are prima sans ala victorie in acest meci.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
James Duckworth – Aslan Karatesev
Pronostic: 
Victorie Duckworth
Cota: 
1.63

Giovanni Mpetshi Perricard – Aleksandar Vukic ponturi pariuri

In calificari la Londra pe o suprafata proaspata se intalnesc doi jucatori cu uns erviciu fantastic care sunt extrem de greu de breakuit.

Statistic vorbind, Perricard a jucat 7 seturi la Stuttgart iar ultimile 5 dintre acestea au fost tie breakuri, practic atunci cand a jucat un adversar de valoare aproapiata de a lui, fiecare set s-a dus in tie break.

Si Vukic a jucat foarte bine la S-Hertogenbosch, e adevarat a reusit cateva breakuri dar a a avut in fiecare meci set sau seturi cu prelungiri.

Anticipez ca ritmul va fi dat de serviciul fiecaruia si un break va putea sa apara foarte tarziu sau deloc, mai ales ca iarba e proaspata si mingea sare extrem de rapid.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Giovanni Mpetshi Perricard – Aleksandar Vukic
Pronostic: 
Primul set: peste 10.5 game-uri
Cota: 
2.00

Alex Michelsen – Max Hans Rehberg ponturi pariuri

In calificari la Halle joaca si acest Max Rehberg, un tanar german de perspectiva care a jucat excelent in 2024 si creste usor in clasamentul ATP.

Germanul a jucat si in calificari la Stuttgart, tot pe iarba si a pierdut 3-6, 5-7 la Hassan dar diferenta a fost facuta de un singur break.

Michelsen nu este cel mai grozav jucator pe iarba, are 2 infrangeri recente la Jupp si Rinderknech si in mod normal nu ar trebui sa castige usor (daca o va face) acest meci.

Handicapul este de 5 game-uri, daca Michelsen va castiga la exact 5 game-uri miza se returneaza,.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alex Michelsen – Max Hans Rehberg
Pronostic: 
Rehberg(+5 game-uri)
Cota: 
1.52
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Apoqp
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
7 din 19
PROCENTAJ
37%
UNITĂȚI
+735
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: