Ponturi tenis 16.01.2023

Scris de Tennis.tipster.9216/01/2023

Primul turneu de Grand Slam al anului debuteaza luni, 16 octombrie, unde vom vedea la start 5 compatrioate in proba de simplu.

Pe langa aceste meciuri analizate separat si alte cateva pronosticuri oferite la Biletul Zilei, va mai ofer cateva ponturi in care am incredere pentru prima zi de concurs de la Melbourne.

Soonwoo Kwon – Christopher Eubanks ponturi pariuri

Soonwoo Kwon vine la Australian Open cu un moral excelent dupa castigarea turneului de la Adelaide si porneste cu prima sansa imptrova lui Chirstopher Eubanks, un jucator destul de limitat din Sua.

Eubanks are o lovitura de rever modesta pentru acest nivel si consider ca aceasta va fi cheia acestei partide, presiunea sud-coreeanului in acea parte a terenului.

Mizez asadar pe succesul lui Kwon in aceasta partida si pe o continuarea a formei excelente aratata in acest inceput de an.
Soonwoo Kwon – Christopher Eubanks
Pronostic: 
Soonwoo Kwon
Cota: 
1.60 @

Guido Pella – Francisco Cerundolo ponturi pariuri

Avem in primul tur de la Australian Open un meci intre doi argentinieni, specialisti pe zgura, ce prefera schimburile lungi de mingi din spatele terenului.

Este de asteptat sa avem parte de un meci lung, decis cel mai probabil in multe seturi, poate chiar 5, cei doi avand stiluri asemanatoare de joc, astfel ca cu greu unul dintre cei doi va controla toata partida.

Asadar, mizez pe un meci cu multe game-uri, decis cel mai probabil in 4 sau chiar 5 seturi.
Guido Pella – Francisco Cerundolo
Pronostic: 
Peste 30.5 game-uri
Cota: 
1.65 @

Lorenzo Musetti – Lloyd Harris ponturi pariuri

Lloyd Harris a preferat sa joace in circuitul Challenger in acest inceput de an, castigand 7 partide, avand astfel incredere in joc inainte de Australian Open.

Lorenzo Musetti porneste indiscutabil cu prima sansa in acest duel, insa consider ca vom avea partea de un meci echilibrat si nicidecum un mars pentru Italian.

Sunt mari sanse ca partida sa aiba minimum 4 seturi, iar seturile sa ajunga ca si in tiebreak, ambii jucatori fiind solizi in spatele propriului serviciu.
Lorenzo Musetti – Lloyd Harris
Pronostic: 
Peste 34.5 game-uri
Cota: 
1.60 @
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 19
PROCENTAJ
84%
UNITĂȚI
+1147
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: