Ponturi tenis 16.05.2021

1

Pe langa finalele de la Roma, duminica 16 mai 2021 sunt programate si meciuri de pe tablourile principale de la turneul ATP Geneva si turneele WTA Belgrad si Parma. Profitam de cotele bune si va propunem cateva ponturi interesante.

Pronosticuri tenis 16 mai 2021

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
Paolini este o jucatoare italianca care joaca in turnee chalenger sau ITF, rareori reuseste sa acceada pe tablou la un turneu mai serios, oprindu-se de regula in calificari. De data aceasta a primit un wild card si de aceea o regasim in primul tur.

Anisimova joaca la cu totul alt nivel, tocmai vine de la Roma unde a cedat greu, in 3 seturi, la nr. Svitolina - 6 WTA. In mod normal meciul ar trebui sa curca doar intr-un singur sens si Anisimova sa se impuna lejer. Fiind totusi un turneu inaintea Rolland Garros-ului, abordez cu prudenta meciurile si iau un handicap mai safe.

Jasmine Paolini - Amanda Anisimova (ora 13:30)
Pronostic: Anisimova(-2.5 games) Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Podoroska, semifinalista anul trecut la Roland Garros, tocmai a jucat la Roma unde a eliminat-o pe Serena Williams, este o foarte buna jucatoare pe zgura si daca este ok fizic nu se poate impiedica vreodata de o jucatoare din afara top 100 precum Babos.

Babos joaca putin pe zgura si destul de slab, nu identific in ultimii doi ani vreo victorie a ei pe aceasta suprafata la o jucatoare decenta. In mod normal meciul va fi fara istoric si Podoroska castiga in minim de seturi. Din precautie, fiind primul tur, aleg varianta handicapului pe care o consider mai sigura.

Nadia Podoroska - Timea Babos (ora 17:30)
Pronostic: Podoroska (-3.5 games) Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here