Ponturi tenis 16.07.2022

Scris de adrian198116/07/2022

Prima saptamana dupa Wimbledon programeaza cateva turnee foarte interesante, in competitia masculina avem turneul pe zgura de la Bastad si turneul pe iarba de la Newport, in timp ce la feminin se joaca turneele pe zgura de la Budapesta si Lausanne.

Zilnic sunt programate o multime de meciuri iar tipsterii nostri au selectat cateva dintre acestia si va ofera, in acest articol, ponturile lor de sambata,16 iulie 2022.

Maxime Cressy – John Isner ponturi pariuri

Semifinala turneului pe iarba de la Newport, meci intre 2 jucatori cu serviciu grozav care s-au mai intalnit o data anul aceasta, la Australian Open unde au facut un meci epic de 5 seturi.

In meciul de la Australian Open pe care Crerssy l-a castigat, acesta nu si-a cedat serviciul si si-a castigat 90 din cele 110 puncte jucate cu primul serviciu (82%).

Aici pe iarba de la Newport se pare ca se descurca si mai bine, cu Krueger a acut 87% puncte castigate din primul serviciu iar cu Johnson, 90%.

Isner are un serviciu colosal dar la retur nu sta grozav, se misca greu in teren si daca schimbul se prelungeste sansele sa-l castige scad. In conditiile astea cred ca primul serviciu al lui Cressy va face ravagii.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Maxime Cressy – John Isner
Pronostic: 
Cressy peste 80.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: