Ponturi tenis 16.09.2021

0

Saptamana de dupa US Open programeaza doua turnee feminine, cel de la Luxemburg si cel de la Portoroz (Slovenia), cu foarte multe jucatoare importante care participa. Tipsterii nostri au selectat cateva dintre meciurile ce se disputa joi 16 septembrie, si va propun in acest articol, ponturile lor.

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
Juvan joaca acasa si este, alaturi de Zidansek, una din jucatoarele pe care organizatorii spera sa o vada in fazele finale ale turneului. Si sperantele nu sunt risipite de Juvan care in primul tur a eliminat-o pe favorita principala a turneului, Petra Martic - locul 42 in lume.

Krunic este pe locul 176 in clasamentul WTA si a jucat calificari aici pentru a accede pe tablou. In primul tur a avut noroc sa o intalneasca pe tanara Falkner, locul 542 in lume, care primise un wild card din partea organizatorilor.

Consider ca Juvan este jucatoarea mai buna, a aratat o forma excelenta in primul tur, nici la US open nu jucase rau si nu ar trebui sa aiba problem in a castiga meciul cu Krunic care este o jucatoare de zgura, pe hard fiind o jucatoare de pluton.


Kaja Juvan - Aleksandra Krunic
Pronostic: victorie Juvan Cota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
bencic este principala favorita a turneului si a avut primul tur liber astfel ca a avut destul timp sa se refaca dupa US Open unde pana la meciul cu Raducanu avea cel mai bun procentaj de puncte castigate pe primul serviciu.

Probabil forma buna de la US Open a ramas la fel pentru campioana olimpica iar Diyas nu este o jucatoare care poate sa-i puna probleme.

Diyas a pierdut cu 2-0 la seturi cu Mladenovic la Chicago si cu Anisimova la US Open iar in primul tur s-a chinuit cu Schmiedlova. Eu nu o vad capabila sa faca fata jocului lui Bencic care este totusi pe locul 12 in lume.

Belinda Bencic - Zarina Diyas
Pronostic: Bencic 2-0 Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu-i dau nicio sansa in acest meci modestei Hartono care la 25 de ani este pe locul 300 in lume. A avut un meci maraton cu Friedsam si desi s-au jucat 3 seturi si 2 tie breakuri nu a reusit sa faca decat 3 breakuri.

Ostapenko este foarte puternica pe propriul serviciu, cu Niemeier a avut doar doua sincope la serviciu, la inceputurile seturilor dar cred ca Niemeier este o jucatoare mult mai consistenta la retur ca Hartono.

Probabil va fi un meci la discretia favoritei 3 a turneului pe care n-o vad cedand mai mult de un break in set, poate nici atat iar cota este una extrem de valoroasa.

Jelena Ostapenko - Arianne Hartono
Pronostic: Hartono sub 2.5 breakuri Cota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here