Ponturi tenis 18.03.2023

Scris de adrian198118/03/2023

Considerat ca si al cincilea turneu de grand slam, turneul de la Indian Wells se desfasoara in perioada 06-19 martie 2023 si aliniaza la start cei mai buni jucatori si cele mai bune jucatoare din circuit.

Sambata, 18 martie 2023 sunt programate semifinalele masculine iar tipsterii nostri va ofera in acest articol ponturile lor pentru cele doua meciuri. Mult succes!

Daniil Medvedev – Frances Tiafoe ponturi pariuri

Mai toata lumea se asteapta la un galop de sanatate al lui Medvedev in acest meci dar eu nu cred ca va fi un meci usor, in primul rand pentru ca Tiafoe a facut un meci excelent cu Norrie si pare in mare forma.

Apoi ar mai fi faptul ca rusului nu-i place deloc aceasta suprafata lenta, s-a exprimat deja de cateva ori in acest sens si acum cand are in fata un jucator redutabil s-ar putea vedea mai clar acest lucru.

De asemenea, ma astept si la o pauza de vestiar luata de unul din cei doi, cel mai probabil Medvedev care obisnuieste sa mearga la vestiar intre seturi iar daca vom avea game-uri echilibrate, incheiate la avantaje, limita de 105,5 minute poate fi depasita usor si in doar 2 seturi jucate.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Daniil Medvedev – Frances Tiafoe
Pronostic: 
peste 105.5 minute
Cota: 
1.85

Carlos Alcaraz Garfia – Jannik Sinner ponturi pariuri

Alcaraz se simte foarte bine la acest turneu si in opinia mea e favoritul principal la trofeu, pentru ca suprafata lenta il avantajeaza cel mai mult.

Hardul acesta lent este foarte aproape ca viteza a mingii de zgura iar spaniolul poate sa-si puna in valoare atuurile: deplasarea fantastica in teren si indemanarea.

Jucatori cu un prim serviciu mai bun decat Sinner precum Kokkinakis sau Aliassime n-au reusit sa treaca peste 70% puncte castigate cu primul serviciu si cred ca si lui Sinner ii va fi greu s-o faca chiar daca este un jucator bun pe mingea a doua.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Carlos Alcaraz Garfia – Jannik Sinner
Pronostic: 
Sinner sub 71.5% puncte castigate la primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Aleksandar Kovacevic – Quentin Halys ponturi pariuri

un meci pe care-l vad foarte echilibrat la challengerul de la Pheonix si la cum s-au descurcat pana acum cei doi jucatori in turneu ma astept la set sau seturi cu prelungiri.

Halys pune mult risc la serviciu si majoritatea meciurilor lui se incheie cu foarte multi asi dar si cu multe duble greseli. Aici la Pheonix are 11 asi si 6 duble in meciul de 2 seturi scurte cu Barrere si 14 asi si 13 duble in meciul de 3 seturi cu Ruusuvuori.

Cu o medie de peste 5 asi si 2 duble in fiecare set cred ca limita de 15 asi + duble greseli pentru Halys poate fi atinsa chiar si intr-un meci cu 2 seturi, cu atat mai mult daca macar un set va avea prelungiri.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Aleksandar Kovacevic – Quentin Halys
Pronostic: 
Halys total asi & duble greseli: 15+
Cota: 
1.62 @
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 19
PROCENTAJ
84%
UNITĂȚI
+1147
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: