Ponturi tenis 18.06.2021

0

Turneele pe iarba din aceasta saptamana, cele masculine de la Halle si Londra si cele feminine de la Berlin si Birmingham, au ajuns in faza sferturilor de finala. Tipsterii nostri au selectat cateva meciuri de vineri 18 iunie 2021 si va ofera, in acest articol, ponturile lor la cote foarte bune.

Pronosticuri tenis 18 iunie 2021

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 63.6%
Castigate: 35/55
Turneul de la Halle este unul special pentru Kohlschreiber, joaca in fiecare an aici si mai mereu rezultatele lui au fost bune. Nici anul acesta nu face exceptie, neamtul a ajuns in semifinale dupa 2 meciuri in care n-a avut nicio emotie cu Rodionov si Moutet. Kohlschreiber nu si-a pierdut niciodata serviciul in cele 4 seturi jucate pana acum la acest turneu.

Nici jocul lui Rublev n-a aratat rau, cu Khachanov nu si-a pierdut nici el serviciul, in optimi, Thampson reusind sa-i faca un break neamenintator in economia partidei.

Cred ca lui Rublev ii va fi greu sa-l breakuiasca pe Kohlschreiber si probabil in cel putin un set se va merge cap la cap pana in tie break.

Philipp Kohlschreiber - Andrey Rublev
Pronostic: tie break in meci – DA Cota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tanarul Jack Draper onoreaza din plin wild-cardul primit de la organizatori si reuseste sa faca probabil cel mai bun turneu din cariera ajungand, deocamdata, in sferturile de finala.

Compatriotul sau Cameron Norrie vine dupa un sezon de zgura excelent pentru el si tocmai de aceea poate surprinde prezenta sa in sferturi la un turneu pe iarba. Dar Norrie are un serviciu redutabil si lovituri puternice astfel ca are sanse cu orice adversar si aceasta suprafata foarte rapida.

Draper are 4 seturi jucate la acest turneu si toate 4 castigate in tie break, in plus, singurul meci direct dintre cei doi disputat pe hard acum 6 luni, a fost castigat de Draper tot dupa 2 tie break-uri. Cred ca sunt premise sa avem cel putin un set care sa ajunga in tie break.

Cameron Norrie - Jack Draper
Pronostic: tie break in meci – DA Cota: 2.40

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pare un pronostic fantezist dar Tiafoe joaca foarte bine pe iarba, se deplaseaza foarte bine, nu l-am vazut alunecand deloc, serveste eficient, joaca bine la fileu si mereu pune probleme la retur.

Nu intamplator americanul a castigat saptamana trecuta chalangerul de la Nottingham pierzand doar un set in cele 5 meciuri iar aici in primele 2 meciuri, exceptand primul set cu Bedene, a jucat perfect si n-a avut emotii in a-si apropia victoriile.

Shapovalov a trecut greu in primul tur, dupa 2 tie break-uri de Vukic apoi a avut sansa sa joace cu un Feliciano Lopez, care a prins o zi mizerabila jucand foarte slab. Cred ca sunt premise pentru o victorie pentru Tiafoe.

Francis Tiafoe - Denis Shapovalov
Pronostic: victorie Tiafoe Cota: 3.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Humbert are un stil de joc care se potriveste excelent pe iarba si de acolo vin si rezultatele foarte bune ale francezului pe aceasta suprafata. Dupa ce a facut sferturi la Stuttgart, Humbert a reusit 2 victorii importante la Halle in fata a doi jucatori buni pe iarba: Querrey si Zverev.

Korda a jucat foarte putine meciuri pe iarba in cariera, a avut ceva sansa la acest turneu sa-i intalneasca pe Bautista, un jucator de zgura si pe Nishikori care nici el nu exceleaza pe aceasta suprafata.

La cum au aratat lucrurile pana acum Humbert are de departe prima sansa la victorie si sunt convins ca va profita de ea.

Ugo Humbert - Sebastian Korda
Pronostic: victorie Humbert Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here