Ponturi tenis 14.09.2021

0

Saptamana de dupa US Open programeaza doua turnee feminine, cel de la Luxemburg si cel de la Portoroz (Slovenia), cu foarte multe jucatoare importante care participa. Tipsterii nostri au selectat cateva dintre meciurile ce se disputa marti 14 septembrie, si va propun in acest articol, ponturile lor.

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
Niemeier este o jucatoare modest ape hard si chiar daca are doua victorii in calificari acestea au fost la doua jucatoare aflate pe locurile 617 si 360 in lume si au fost obtinute extrem de greu. Cu jucatoare din top 200, Niemeier nu se descurca deloc bine, a pierdut la Buzarnescu in calificari la US Open, la Raducanu la Chicago sau la Van Uytvanck la Montreal.

Ostapenko este pe locul 30 in lume, este castigatoare de grand slam si chiar daca n-a jucat la US Open din cauza unei accidentari, la Cincinnati facuse un turneu bun cu victorii la Zidansek si Brady si infrangere dramatica la Kerber.

E clar ca Ostapenko este jucatoarea mai buna, mai experimentata si probabil are pofta mare de joc dupa pauza fortata din ultimile 3 saptamani.

Jelena Ostapenko - Jule Niemeier
Pronostic: Ostapenko(-2.5 games) Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Minella este o veteran luxemburgheza care are sansa sa faca un turneu bun acasa mai ales ca joaca in primul tur cu Gracheva pe care a batut-o cu 6-3, 6-2, acum exact 2 luni la turneu pe zgura de la Lausanne.

Gracheva este jucatoarea mai buna, este pe locul 77 in lume iar la US Open a ajuns in turul 3 dupa ce le-a eliminate pe Parrizas-Dyaz si Badosa iar la Chicago a reusit sa ajunga in semifinale.

Ma astept ca cel putin in prima parte Minella sa tina pasul cu rusoaica sis a nu se creeze diferente mari, astfel ca un peste 8.5 gameuri in acest prim set, ar putea fi un pariu destul de sigur.

Varvara Gracheva - Mandy Minella
Pronostic: primul set peste 8.5 games Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here