Ponturi tenis 19.10.2021

Scris de adrian198118/10/2021

Saptamana 18-24 octombrie este una plina de tenis cu un turneu mixt foarte important, cel de la Mosvova si alte doua turnee, unul masculin (ATP Antwerp) si unul feminin (WTA Tenerife). Astfel, ne asteapta zilnic o multime de meciuri foarte interesante dintre care tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera ponturile lor de marti 19.10.2021.

Zizou Bergs – Lloyd Harris ponturi pariuri

Diferenta mare de valoare intre cei doi jucatori, diferenta care se vede si dupa locurile in clasament, Bergs este pe locul 186 ATP in timp ce Harris ocupa pozitia 32.

Belgianul Bergs a primit un wild card din partea organizatorilor, altfel ar fi fost greu sa ajunga pe tablou pentru ca este un jucator modest care joaca in majoritatea timpului turnee de tip Challenger impotriva unor adversari de acelasi calibru cu el.

Harris in schimb reusea acum o luna de zile sa ajunga in sferturi la US Open iar saptamana trecuta la Indian Wells l-a batut pe Fokina si a pierdut apoi la unul din cei mai in forma jucatori ai momentului – norvegianul Ruud.

Cred ca Bergs nu va avea prea multe sanse in acest meci, Harris este jucatorul mult mai bun, este in forma si in mod normal poate acoperi usor un handicap de 3.5 gameuri.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Zizou Bergs – Lloyd Harris
Pronostic: 
Harris(-3.5 games)
Cota: 
1.73 @

Heather Watson – Clara Tauson ponturi pariuri

Cele doua jucatoare se afla la poli opusi, pe de o parte Watson care are 5 infrangeri consecutive fiind eliminata din primul tur la ultimile 4 turnee la care a participat, iar pe de alta parte Tauson care are 5 victorii consecutive concretizata in titlul castigat la Luxemburg.

Tauson a avut o pauza destul de consistenta dupa turneul castigat la Luxemburg si cu siguranta are o forma fizica foarte buna si va aborda turneul la fel cum a facut si cu cel de la Luxemburg.

Watson este total iesita din forma si acum are si ghinionul sa intalneasca o jucatoare care este in forma carierei. Imi e greu sa cred ca va putea tine scorul strans si sa nu piarda la 5 sau mai multe gameuri.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Heather Watson – Clara Tauson
Pronostic: 
Tauson(-4.5 games)
Cota: 
1.72 @

Alexander Bublik – Illya Marchenko ponturi pariuri

Nicio limita de asi nu este prea mica atunci cand joaca Bublik, uriasul din Kazakstan are un serivicu colosal si atunci cand este in forma poate pune lejer 10 asi pe set.

E adevarat ca are si meciuri cand nu merge serviciul si numarul de asi reusiti scade considerabil dar sper ca acesta sa nu fie unul dintre ele. E adevarat, la fel si ca suprafata nu este foarte rapida la fel cum a fost la Nur-Sultan unde Bublik a ajuns in semifinale.

Cu toate astea, poate si cu sprijinul lui Marchenko care in calificari a reusit 4 asi cu Albot si 5 cu Rodionov, limita poate fi depasita cu usurinta.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alexander Bublik – Illya Marchenko
Pronostic: 
peste 16.5 asi
Cota: 
1.60 @

Arantxa Rus – Viktorija Golubic ponturi pariuri

Golubic a facut un turneu foarte bun la Indian Wells invingandu-le pe Vondrousova si Sakkari si pierzand greu la Kalinskaya si cred eu, pleaca ca mare favotita in acest meci.

Rus nu e o jucatoare care sa exceleze pe hard iar forma ei din perioada aceasta nu este una grozava, la Indian Wells a pierdut la Kvitova destul de clar, cu un dublu 6-2.

Golubic a castigat si singura intalnire directa jucata pe azgura, suprafata favorite a Arantxei Rus, pe hard ar trebui sa fie mai usor dar pentru siguranta optez pe acest handicap de +2.5 gameuri pe Golubic.

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Arantxa Rus – Viktorija Golubic
Pronostic: 
Golubic(+2.5 games)
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: