Ponturi tenis 20.01.2023

Scris de Tennis.tipster.9219/01/2023

Pentru ziua de vineri ma voi axa pe proba de dublu, fiind cateva meciuri in care am incredere, iar cotele sunt atractive. Pe langa aceste pronosticuri, va propun sa urmariti si pe cele oferite pe Biletul Zilei.

Begu / Rogers – Dabrowski / Olmos ponturi pariuri

Irina Begu face pereche la dublu cu Shelby Rogers la acest turneu, ele nefiind o echipa sudata, fiind la prima reprezentare impreuna. Cele doua jucatoare nu au istoric bun in proba de dublu, axandu-se doar pe proba de simplu si in primul meci de aici vor intalni o pereche de top 10, Giuliana Olmos si Gabriela Dabrowski, cu prezenta chiar la Turneul Campionelor anul trecut. Fiind deja eliminate in proba de simplu si cu oboseala deja acumulata, nu le creditez cu sanse pe Begu si Rogers, urmand ca perechea Dabrowski / Olmos sa castige in minimum de seturi.
Begu / Rogers – Dabrowski / Olmos
Pronostic: 
Dabrowski / Olmos 2-0
Cota: 
1.98

Hidalgo / Ruusuvori – Arevalo / Rojer ponturi pariuri

Arevalo si Rojer incep acest turneu cu un moral excelent dupa turneul castigat la Adelaide, iar la Australian Open va intalni pereche Ruusuvuori / Hidalgo, un cuplu nesudat. Finlandezul Ruusuvori joaca putin dublu in circuit, fiind un jucator de top 50 in proba de simplu, iar in proba de simplu a fost deja eliminat. II consider pe Rojer si Arevalo favoriti certi in aceasta partida, avand toate atuurile pentru a obtine o victorie usoara, in minimum de seturi.
Hidalgo / Ruusuvori – Arevalo / Rojer
Pronostic: 
Arevalo / Rojer 2-0
Cota: 
1.50
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 38
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+699
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: