Ponturi tenis 20.07.2021

0

O noua saptamana plina de tenis este in desfasurare, cu 3 turnee masculine: Gstaad (zgura), Umag (zgura) si Los Cabos (hard) si alte 2 turnee feminine: Gdynia si Palermo, ambele pe zgura. Asadar o multime de meciuri bune de pariat dintre care tipsterii nostri au selectat cateva pentru a va propune ponturile lor de marti 20 iulie 2021.

Pronosticuri tenis 20 iulie 2021

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 63.6%
Castigate: 35/55
Ultimul meci direct dintre cei doi a fost acum nici 2 luni la turneul de la Parma, italianul impunandu-se cu 7-5, 6-2, intr-un meci pe care l-a dominat autoritar de la inceput pana la final.

Bedene n-a mai jucat deloc dupa Wimbledon, Checchinato, in schimb, a jucat turneul pe zgura de la Bastad unde l-a invins pe Gasquet in primul tur si a pierdut greu, in 3 seturi in turul secund la Coria.

Cred ca Cecchinato are prima sansa la victorie si acum, nu s-au schimbat multe fata de meciul de la Parma, si in plus, in ultimii ani, e un jucator mai tenace ceea ce-l ajuta pe aceasta suprafata.

Aljaz Bedene - Marco Cecchinato
Pronostic: victorie Cecchinato Cota: 1.82

Click aici pentru a paria acest pronostic
Parrizas-Diaz este o buna jucatoare pe zgura desi nu joaca la turnee de prima mana tot timpul. Chiar dupa Wimbledon a jucat la chalangerul de la Bastaad unde a ajuns pana in finala invingand jucatoare destul de bune ca Liu sau Buzarnescu.

Frech nu are un an senzational iar pe zgura nici macar la turnee ITF nu a reusit vreo performanta notabila. Dupa Wimbledon, a jucat la Hamburg unde a trecut de Melnikova si a fost invinsa de Yamstremska.

Un meci care va fi cu siguranta echilibrat, merge pe mana jucatoarei din Spania care este o mai buna jucatoare pe zgura si poate valorifica forma buna pe care o traverseaza.

Nuria Parrizas-Diaz - Magdalena Frech
Pronostic: victorie Parrizas-Diaz Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here