Ponturi tenis 20.08.2021

Scris de adrian198120/08/2021

Saptamana 16 – 22 august 2021 este saptamana turneului mixt de la Cincinnati, turneu foarte important la care participa cei mai bine clasati jucatori si jucatoare din circuit.

Turneul se indreapta spre fazele finale, astfel ca vineri 20 august 2021 avem programate sferturile de finala, atat ale competitiei masculine cat si ale celei feminine, iar tipsterii nostri au selectat cateva dintre aceste meciuri pentru a va oferi ponturile lor in acest articol.

Belinda Bencic – Jil Belen Teichmann ponturi pariuri

Bencic continua forma excelenta de la Jocurile Olimpice care i-a adus medalia de aur acolo, a avut si la Cincinnati 3 meciuri in care a jucat foarte bine si le-a eliminat pe Vondrousova, Rogers si Muchova.

Teichmann le-a batut pe Sorana Cirstea si Pera in primele doua tururi iar in optimi a profitat de inconstanta in joc aratate de Naomi Osaka si a batut-o pe japoneza intorcand meciul de la 0-1 la seturi.

O vad mare favorita pe Bencic care daca-si face jocul ca pana acum, nu poate avea probleme in a-si adjudeca victoria, iar cota de 1.70 oferita de Betano la deschidere, este una extrem de valoroasa.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Belinda Bencic – Jil Belen Teichmann
Pronostic: 
victorie Bencic
Cota: 
1.70 @

Felix Auger Aliassime – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

O limita foarte jos in opinia mea pe punctele castigate pe primul serviciu al lui Auger Aliassime, canadianul a servit foarte bine in meciurile jucate aici.

Procentajele de la acest turneu ale lui Aliassime la punctele castigate pe primul serviciu au fost asa: 68% cu Fucsovic,s 90% cu Khachanov si 88% cu Berrettini.

Cred ca lucrurile vor sta cam la fel si in acest meci, se va juca mult cu serviciu si cred ca Aliassime va reusi sa-si castige mai mult de 2 treimi din punctele jucate cu primul.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Felix Auger Aliassime – Stefanos Tsitsipas
Pronostic: 
Aliassime – peste 67.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Angelique Kerber – Petra Kvitova ponturi pariuri

Kvitova joaca foarte bine la acest turneu, oar in ultimile doua meciu, cu Jabeur si Kudermetova a aratat o adevarata demonstratie de forta si mai ales la retur.

kerber a avut 3 meciuri grele, ultimile doua, cu Svitolina si Ostapenko de peste 2 ore si cu siguranta asta va conta in duelul fizic cu puternica Kvitova.

Cele doua au jucat multe meciuri directe si se cunosc foarte bine, e clar ca diferenta o va face prospetimea fizica si disponibilitatea la efort, calitati la care cred ca acum, la acest turneu, sta mai bine Kvitova.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Angelique Kerber – Petra Kvitova
Pronostic: 
victorie Kvitova
Cota: 
1.68 @

Ashleigh Barty – Barbora Krejcikova ponturi pariuri

Krejcikova a servit perfect in optimi cu Muguruza, si desi a pierdut un set la tie break, nu si-a cedat serviciul deloc. Chiar daca nu are un serviciu foarte puternic, compenseaza prin plasament si prin jocul imediat dupa serviciu.

Ma astept ca si in meciul cu Barty sa aiba un procentaj bun la mingile castigate cu primul serviciu, asa cum a avut tot turneul, respectiv: 81% cu Kasatkina, 74% cu Yastremska si 86% cu Muguruza.

Chiar daca Barty e mai redutabila la retur decat cele 3, cred ca un procentaj de minim 64% ii exte la indemana Krejcikovei si in acest meci.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Ashleigh Barty – Barbora Krejcikova
Pronostic: 
krejcikova – peste 63.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Daniil Medvedev – Pablo Carreno-Busta ponturi pariuri

O cota uriasa pentru acest pariu, mult mai mare decat ma asteptam. Sigur Medvedev este in forma foarte buna dar la serviciu a clacat in fiecare meci de la acest turneu.

McDonald, desi i-a luat doar 4 gameuri lui medvedev, unul a fost break, plus alte 5 mingi ratate. La fel si Dimitrov, i-a facut un break si a mai avut alte 3 mingi ratate.

Carreno-Busta este un jucator foarte bun la retur, am vazut asta cu totii la Olimpiada cand i-a facut 3 breakuri lui Medvedev in victoria de atunci cu 6-2, 7-6.

Cred ca sunt premise sa ne gandim la un meci in care spaniolul sa puna multa presiune pe retur iar cu putin noroc poate reusi sa-l breakuiasca pe rus de 2 ori.

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Daniil Medvedev – Pablo Carreno-Busta
Pronostic: 
Carreno-Busta – peste 1.5 mingi de break castigate
Cota: 
2.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: